Vejen til din drømmebolig

Vejen til din drømmebolig

16. oktober 2018 1645 Af redaktionen_dk

De fleste har nok en idé om, hvordan deres drømmebolig ser ud. Men alligevel kan man godt få brug for lidt inspiration en gang imellem. Både med det æstetiske og med det praktiske. Der findes spørgsmål som er vigtige at overveje. Hvad er ens foretrukne stilart, og hvor meget plads har jeg egentlig brug for? Praktiske spørgsmål som økonomi og lån er også helt essentielle ting, i boligkøb eller boligrenovering. Læs videre, og bliv klogere på dine personlige boligdrømme.

Din foretrukne boligstil

Der findes utallige stilarter inden for boligdesign. Mange mennesker er til den mere enkle minimalistiske stilart. Her er det enkle skarpe designs, og ofte lyse nuancer. Ikke for meget pynt, og generelt ikke for meget som ’forstyrrer’ ens billede. Den stil kaldes ofte for nordisk stil, da den ofte ses i Skandinavien.

En anden populær stilart, som især inden for de sidste år har vundet frem, er bohemestilen. Stilen er især populær hos unge mennesker. Det er en lidt mere eksotisk stil, som bl.a. kommer til udtryk ved en masse planter. Store flotte tæpper, også på væggene, og generelt mere pyntet.

Retrostilen er også yderst populær. Den handler om, at tage gamle møbelklassikere ind i sit hjem. Generelt alt fra 50’erne – 80’erne kan kaldes retro stil.

Landstilen er ligeså en meget smuk boligstil. Her er nøgleordet romantik og countryliving. Bløde designs, feminint og råt.

Lån til din drømmebolig

Skal du til at købe en bolig, eller måske bare renovere din bolig? Hos Lånekassen kan du blive guidet til dit næste lån! Lånekassen kan beregne priserne på de forskellige lån, så du kan finde det helt perfekte lån til dig. Dette sker ved hjælp af låneberegnerne. Kig ind på deres side i dag, for at komme et skridt nærmere din drømmebolig.

Hos Lånekassen kan du desuden finde guides om alt inden for privatøkonomi. De kan ligeså guide dig i SU, folkepension, kørselsfradrag og meget mere. Gør dig selv en tjeneste, og få styr på din privat økonomi i dag, med Lånekassen.

Beliggenhed

Hvis du skal til at købe en ny bolig, så skal du kraftigt overveje din nye beliggenhed. Her skal du først kigge på dig selv, og hvor du er henne i livet lige nu, samt din fremtid. Måske er du single og arbejder inde i byen, og byen ville derfor måske være et godt valg til dig. Hvis du skal til at starte familie, overvejer du måske at købe en bolig på landet. Her er det vigtigt at overveje bl.a. transportmuligheder, indkøbsmuligheder, naboskab og meget mere. Det er vigtigt at tænke langt ud i fremtiden når det kommer til boligkøb og beliggenhed.

Din bolig er vigtig, da det er din base i livet. At gå op i din bolig, er at gå op i dig selv. Både med hensyn til indretning og stil, men også med hensyn til de mere praktiske ting. Heraf bl.a. økonomi og lån. Kontakt lånekassen, for at høre mere om dit næste boliglån, og for at finde din bedste pris.