Spar penge på din a-kasse og få flere penge til boligen

Spar penge på din a-kasse og få flere penge til boligen

18. oktober 2018 9 Af redaktionen_dk

Det kan være omkostningsfuldt at få sin bolig præcis, som man gerne vil have den. Hvad end der er tale om køb af nye møbler eller større projekter, som kræver hjælp fra håndværkere, koster det penge at skabe lige nøjagtigt de omgivelser, du går og drømmer om.

Det er helt naturligt for mennesker at sætte pris på pæne omgivelser, og det kan styrke ens velvære betydeligt, hvis man synes om de omgivelser, man befinder sig i. Da hjemmet om muligt er det sted, hvor de fleste mennesker tilbringer det meste af deres tid, er det særligt vigtigt, at man føler sig godt tilpas i sit hjem og er tilfreds med, hvordan det ser ud.

For at få råd til at skabe dit drømmehjem, kan det være nødvendigt at spare penge andre steder. Et sted, hvor der kan være penge at spare, men som mange mennesker måske overser, er på deres a-kasse. Her er der rigeligt mulighed for at spare penge, hvis man tager sig lidt tid til at undersøge sine muligheder.

Hvad er en a-kasse?

Måske har du aldrig hørt om a-kasser før, eller måske er du medlem af en uden helt præcis at vide, hvordan det gavner dig. Uanset hvad kan det være en god idé for mange, som er en del af arbejdsmarkedet at være en del af en a-kasse, da dette er en form for forsikring i tilfælde af, at man af den ene eller den anden grund skulle gå hen og miste sit job.

At være medlem af en a-kasse gør kort sagt, at du får adgang til en væsentligt større månedlig udbetaling, end hvis du ikke har været medlem af en a-kasse, inden du mistede dit job. Er du ikke medlem af en a-kasse, vil du som arbejdsløs typisk kunne få kontanthjælp, som er et beløb, staten udbetaler til dig hver måned, men som ofte kun lige er stort nok til at betale de mest nødvendige udgifter. Som medlem af en a-kasse, får du i tilfælde af, at du skulle miste dit job adgang til at få dagpenge, hvilket er en væsentlig større månedlig udbetaling.

Sådan sparer du penge på din a-kasse

Der findes en del forskellige a-kasser i Danmark, som hver især kan tilbyde deres medlemmer forskellige ting til forskellige priser. Måske er du på nuværende tidspunkt medlem af en a-kasse, som er unødigt dyr i forhold til, hvilke behov du i virkeligheden har. Det er naturligvis rigtig ærgerlige penge at bruge hver måned, som ellers kunne være brugt på andre ting som eksempelvis forskellige projekter i din bolig.

Ønsker du at få et overblik over, hvilke muligheder, du har, når det kommer til a-kasser, og om den ordning, du har er den rette for dig, kan du klikke dig ind på akasse-billig.dk. Her kan du finde en liste over nogle af de forskellige a-kasser, og hvilke priser, de kan tilbyde dig som medlem.