Små ting og tips til hjemmet – Få det bedste indeklima og smukkeste hjem

Små ting og tips til hjemmet – Få det bedste indeklima og smukkeste hjem

23. oktober 2018 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Bakterier er roden til alt ondt. Sådan har man i årevis hørt det, fra det offentlige. I dag kan man ikke besøge et sygehus, ældrecenter, børnehave eller lign. uden at der sidder en dispenser ved døren, hvor du opfordres til at vaske eller rettere desinficerer dine hænder.

Det er en virkelig god ting, men derhjemme der glemmer vi altså de samme gode vaner. Sæbe beholderen står oftest lige ved håndvasken og håndklædet hænger på knagen og venter.

Du har netop været på toilettet (som er et af de mest bakterie transporterende steder i huset) og nu skal du vaske hænder. De er nu fyldt med skidt og snavs. Du tager lappen frem og trykker sæben ud. Du vasker hænderne og tørre dem af i håndklædet.

Nu er du ren – NEJ, det er du ikke. Du er renere, men ren er mildt sagt.
Du har netop overført bakterier til sæbepumpen, som nu hygger sig der og hvis du er uheldig, er alt ikke kommet af og sidder også i håndklædet.

Den smarte håndfri pumpe

Hvis du gerne vil sikre at du ikke overfører bakterier, efter du har besørget og tørret dig så er her en lille liste.

  • Tag IKKE dine bukser op, da du dermed overfører bakterier til dit tøj.
  • Rør IKKE din krop eller nogle flader før du har vasket hænder.
  • Brug en automatisk sæbe dispenser
  • Brug et rent håndklæde

Med en Sensor sæbedispenser i flot design, slipper du for at overfører bakterier til de rene linjer i designet og dermed at smitte dig selv og andre med de samme klamme bakterier.

Den er ligeledes smuk og når du ikke rører ved den, ja så bliver den heller ikke beskidt og ser smuk ud for dine gæster.

Bedre indeklima

Når man nu har skabt en del mindre bakterier, så bør man tænke på at skabe et bedre indeklima generelt. Vi har et par gode råd til hvordan m an gør det på den nemme måde.

  • Luft godt ud.
  • Sørg for at vaske dine håndklæder og viskestykker ofte
  • Luft dine dyner – dæk dem aldrig med sengetæppe lige når du er stået op.
  • Sørg for at have en varmekilde der flytter luften.

Læs mere om dine muligheder på https://kwhpipe.dk/

Du kan uden tvivl finde masser af gode muligheder både der og på bolex.dk under https://bolex.dk/varme/varmepumper, hvor du flytter luften rundt i hjemmet og derved skaber et bedre klima. Du undgår at luften står stille og bliver tung.

NB: Billedte er venligst udlånt af gloriamundicare.com