Spar penge med Black Friday

Spar penge med Black Friday

11. oktober 2021 227 Af redaktionen_dk

Black Friday er for mange den helt store ting, og de fleste har intet imod, at det er noget, vi har adopteret fra USA. Det er noget af en mærkedag inden for shopping, og priserne rasler ned på stort set alle varer med store tilbud. Der er derfor meget at spare, og hvis man har sin tålmodighed i orden, er det bestemt en periode, der er værd at vente på – sådan bogstaveligt talt. For hvis du venter med store som små køb, og samler dem alle til at foretage købene omkring Black Friday, kan du ende med at spare utroligt mange penge.

Sådan sparer du penge

Du sparer ganske enkelt penge ved, at butikkerne – både de fysiske og webshops – sætterne priserne utroligt meget ned via forskellige tilbud, hvor du kan spare procenter. Black Friday er et af de tidspunkter på året, hvor du faktisk kan spare allermest – også sammenlignet med butikkernes egne fødselsdage, tilbudsuger og lignende. Det er noget, der bestemt bliver markeret, og derfor er det værd at huske på og holde øje med.

Hvis du vil skabe dig et overblik over de butikker, der er med i Black Friday, og som kommer til at køre med tilbud, kan du klikke ind på https://black-friday-oversigt.dk/ og se en komplet og overskuelig oversigt. Det er en smart måde at forberede dig på, så du er helt klar til at slå til.

Hold øje med Cyber Monday

Man skal nemlig være hurtig, hvis man vil gøre brug af de mange forskellige tilbud, for der er mange om buddet, og mange sidder klar til at bestille. Du skal derfor ikke vente alt for meget, eller være alt for langsom.

Du kan dog, hvis du fx ikke når at bestille det, du skal, holde øje med Cyber Monday – altså den efterfølgende mandag efter Black Friday. Typisk fortsætter de fleste butikker med forskellige tilbud over weekenden, men nødvendigvis ikke lige så gode tilbud som på selve dagen – fredagen for Black Friday. Men de store og gode tilbud vender altså tilbage igen om mandagen som et sidste skud – og din sidste chance og mulighed for at få det sidste købt hjem.

Lille Black Friday (Black Thursday)

Ja, og når noget bliver enormt populært har det det med at udvide sig. Det har det naturligvis også gjort mht. Black Friday. Derfor begynder de fleste butikker at starte dagen før – typisk aftenen før om torsdagen, som du altså kan betragte som lille Black Friday – eller Black Thursday. Denne lille snigpremiere er værd at holde øje med, da du altså kan sidde klar længe før fredagen og være klar til at slå til, så du kan få købt alle de ting på tilbud, som du har på din liste.

Spar også penge med rabatkoder

Sidst, men ikke mindst, kommer her et godt tip. Hvis du generelt er vild med at spare penge, og ikke har lyst til at vente et helt år på Black Friday, kan du altid forsøge at søge åbent efter en rabatkode til den butik, du skal foretage et køb hos. Der er stor sandsynlighed for, at du finder en eller anden kode, hvor du sparer noget. Og lidt har også ret.