Skandinavisk indretning i sydpå

Skandinavisk indretning i sydpå

7. oktober 2021 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Bolig sydpå? – ja, det er der mange der drømmer om. Hvis du er så heldig at have eller fornyeligt har købt et sådant eksemplar, og tænker på at indrette den mere hjemligt fra de nordiske himmelstrøg. Så læs med her. Vi kommer nærmere ind på, hvordan man skal forholde sig til indretning af sin bolig sydpå, såfremt man ønsker noget mere utraditionelt.

Feriebolig eller helårsbolig?

Inden man går i gang med det hele store projekt, er det vigtigt at tage stilling til om man permanent har tænkt sig at benytte sin bolig, eller det kun tiltænkt ferie. Såfremt du ønsker at benytte boligen i henseende af ferie, indretter man det måske anderledes end omvendt. En ombygning af din bolig sydpå kan være omfattende og tage op til flere år. Det er ikke nemt med byggetilladelser og transport af diverse materialer. Så hav det i tankerne.

Det simple danske sammen med det rustikke spanske

Det spanske har sin charme. Men om de tunge træmøbler, de små lukkede mørke rum og de mange mange farver er dig. Det svært at sige. Mulighederne er dog store. Flere har opnåede fantastisk flotte resultater ved at blande de klassiske indretningslinjer fra begge områder. Lyse vægge, med mørke rustikke gulve, lavet af store fliser eller skabe af mørkt og solidt træ. Den flotte veranda, med fletstole, lammeskindstæpper og et moderne udekøkken med moderne køkkenredskaber. Gør det til dit eget!

Brug de lokale ressourcer

Som ofte vil ombygninger af enten feriebolig eller helårs i det spanske have en ret stor karakter. De kan ligge i yderområderne, hvor det ikke altid er nemt at komme til. Derfor er det en rigtig god idé at blive gode venner med naboerne, lære det spanske sprog og benytte sig af de lokale håndværkere. Her får man noget for pengene, og de er langt mere tilgængelige. Bolig i Spanien har aldrig været mere spændende!