Nyt tag – sådan får du det bedste tilbud

Nyt tag – sådan får du det bedste tilbud

3. november 2021 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Det er et stort indgreb på både huset og i økonomien, når man skal have lagt et nyt tag. Derfor er det kun helt naturligt, at du som boligejer gerne vil have det bedste tilbud på opgaven. Der kan trods alt være mange penge at spare, uden at det behøver at gå ud over kvaliteten. Heldigvis er det blevet lettere at få et godt tilbud på et nyt tag. Du skal bare huske disse råd.

Brug en online beregner

I dag er taglæggernes hjemmesider ikke bare et sted, hvor du finder kontaktoplysninger. Faktisk er hjemmesiderne blevet til nyttige værktøjer – i hvert fald hvis der er en tagberegner.

En sådan beregner lader dig indtaste oplysninger omkring dit hjem – som f.eks. antal kvadratmeter, hældning på taget, antal tagvinduer, ønsker til materiale, undertagets stand og meget mere. Hvis du formår at indtaste retvisende data i beregneren, får du et rigtig godt estimat på den pris, du skal forvente. OG så lader beregneren dig typisk efterlade dine kontaktinformationer, så tagfirmaet kan vende tilbage til dig, hvis du er interesseret. Det er smart!

Få tre tilbud

Måske du kender hjemmesiderne, der giver dig 3 byggetilbud? Her kan du beskrive din opgave og så vender 3 forskellige firmaer retur med et tilbud på opgaven. Dette er en praktisk måde at få tilbud på, hvormed du kan få dig et godt overblik i forhold til prisen. Du kan desuden bruge de enkelte tilbud som forhandlingsgrundlag med helt øvrige firmaer. Det er med andre ord at rigtig godt kort at have på hånden.

Ring og snak med fagmanden

Hvis du er typen, der gerne vil i direkte kontakt med folk, er dette også en mulighed. Når du har undersøgt markedet for gode firmaer, kan du nemlig blot ringe de forskellige firmaer op for et prisoverslag. Fordelen er her, at du får talt med firmaerne og kan få rådgivning og danne dig et indtryk af stedet. Det kan være vigtigt for den gode mavefornemmelse, inden man vælger sin håndværker.