Bordben til den perfekte bordplade

Bordben til den perfekte bordplade

18. november 2021 177 Af redaktionen_dk

Kender du det, du har en gammel bordplade som du holder meget af, men syntes ikke rigtigt den lever op til tiden trends, i denne artikel vil vi komme ind på nogle hurtige fif til hvordan denne problematik kan løses.

Sorte metalben hitter i spisestuen

I starten af det nye år tusinde skift, var det ekstremt populært med ludbehandlet egetræsspiseborde, som havde ben i massiv træ stolper i hvert hjørne af bordet, men tiderne har ændres sig meget og trenden er skiftet meget gennem tiden, i dag er det sorte metalben der oftest anvendes, fordelen ved en stor del at de sorte metalben der findes på markedet er at det nem kan monteres på en eksistenserne bordplade, du skal  simpelthen bare afmonterer de gamle ben, og montere de nye hvor som helst du måtte ønske på bordpladen.

Hvorfor stålben til spisebord

Der kan naturligvis anvendes en lang række andre materialer en lige stål, men stålben til spisebord giver en superrobust og stiv konstruktion til dit spisebord, kender du det? der er ikke noget mere irriterende end når der skal skæres i et stykke kød, eller franskbrødet, også det hele bare sejler fordi man ikke har en ordentligt og stabil konstruktion på sit spisebord.

Hvordan vælger jeg de perfekte spisebordsben

Når du skal finde, og udvælge de helt rigtige spisebordsben, er det vigtig at du har fokus på størrelsen at din bordplade og vægten, hvis dit bord eksempelvis er for stort og tungt det de spisebordsben som du syntes allermest om, risikere du skal dit bord bliver ustabil og du opnår ikke en optimal sidekomfort.

Hos langt de fleste leverandører kan du få råd og vejledning til at finde de perfekte spisebordsben, prøv evt. alt kikke her https://planke-bord.dk/produkt-kategori/bordben-metal/ der får du alle de rette oplysninger, under fanen specifikationer får du et hurtig overblik over, om de bordben du kan lide i design kan tåle den vægtklasse som det bord har, når du skal vælge, er det vigtig du starter med at finde et design du kan lide, også derefter kigger om vægtklassen er rigtig, da det jo er designet du skal kigge på til hverdag.