Familieabonnementer der passer til jer

Familieabonnementer der passer til jer

1. november 2021 18 Af MadEye Digital

Det er en stor udgift at stifte familie. Gennemsnitligt bruger man 1 million kroner pr. barn fra de bliver født til de fylder 18 år! Udgifterne i forbindelse med at have ét eller flere børn kan som bekendt, blive til astronomiske beløb fordi at børn ikke kun behøver tøj, mad og legesager, men også har en masse andre udgifter. Nogle af de større er bl.a.:

  • Familieudflugter til diverse forlystelsesparker
  • Familierejser til ind- og udland
  • Møbler samt elektriske apparater

Heldigvis er mange virksomheder klar over det faktum og derfor findes der, hos de fleste, muligheden for at opnå besparelser og rabatter når der handles ind til hele familien. Eksempelvis hos Bilka er de meget villige til at tilbyde mængderabat på elektronik eller madvarer. Teleselskaber tilbyder også oftest mængderabat, og fx kan et familieabonnement være en rigtigt godt økonomisk valg. Få et familieabonnement og spar penge, samt opnå mange andre goder ved at samle flere abonnementer hos samme selskab:

  • Overskueligheden i at skulle betale 1 regning for hele familien
  • Øget sikkerhed, da det oftest er muligt at overvåge børnenes mobilvaner
  • Muligheden for at kunne få besparelser, det det ofte kan betale sig at samle flere abonnementer

Et sikkert mobilabonnement for børn

Specielt sikkerhed er en vigtig faktor, når der skal vælges mobilabonnementer som børn også kan bruge. For når børnene får deres egen telefon med adgang til internettet, er det altid med en vis bekymring fra forældrenes side. Der findes nemlig en hel masse hjemmesider der ikke er egnet for børn, og det er derfor vigtigt at begrænse deres adgang til internettet. Mange teleselskaber tilbyder forskellige løsninger for at hjælpe forældre, med at overvåge deres børns internetadgang. Det er altid en god ide at besøge de forskellige teleselskabers hjemmesider for at undersøge hvilke løsninger de tilbyder. Med et mobilabonnement fra Duka er det muligt at tilpasse indholdet, så børnene bliver skånet for det skadelige indhold når de browser på nettet. Det er også muligt at børnene får “udeladt nummer”, der betyder at deres nummer ikke kan findes på nettet og dermed undgår de uønskede opkald.

Billigt mobilabonnementer til hele familien

Duka er for 2 år i træk blevet kåret af forbrugerrådet Tænk, for at have det bedste abonnement. Oveni de billige priser, får familien også glæde af Danmarks bedste netværk. Find jeres næste mobilabonnement her. Udover det gode netværk har Duka også Danmarks bedste kundeservice, dermed er det muligt at kunne få alt den hjælp med mobilabonnementet der er behov for. Med et mobilabonnement får I også masser af andre fortrin:

  • Ægte fri tale
  • Ingen bindingsperioder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fri roaming i EU