Gode gaveidéer til dem med hus og have

Gode gaveidéer til dem med hus og have

17. september 2018 2 Af redaktionen_dk

Når du skal finde gave til dem der har hus og have, skal man ofte være mere kreativ. Disse mennesker ser ofte ud til ikke at mangle noget selv – så hvad med at give noget de har brug for til deres hus og have?

Når du giver en nyttig og praktisk anvendelig gave, vil du, udover at have givet dem en hjælpende hånd i deres hverdag, være i deres tanker når de benytter den gave du forærede dem! Og er det ikke fedt?

Her får du nogle gode gaveforslag til dem med hus og have.

Forær dem det, du synes de mangler

Har du lagt mærke til at de hus- og haveejere du skal finde en gave til mangler noget specifikt, eller har der været en situation hvor du har tænkt: ”Det her kunne de egentligt godt bruge”? Så kunne det måske være en god idé at forære dem det! Du skal selvfølgelig overveje situationen, og om de vil virke fornærmende hvis du giver den ting du har i tanke – nogle mennesker kan være nærtagende omkring sådanne ting.

Men hvis du synes de mangler en ny elpisker, sofapude, en god lighter eller noget helt fjerde i den stil burde der ikke være noget i vejen for at det er en god gaveidé! Eller måske har du lagt mærke til at husejeren beklager sig over en ting i huset – måske at knagerækken i gangen er for lille? Så kunne det være en idé at forære en ny knagerække!

Husk dog altid at sørge for at gaven kan byttes igen – bare for en sikkerheds skyld.

Forær nyttige haveredskaber

Et bud på en gave til dem med hus og have kan være haveredskaber. Det er ikke den typiske gave, og det gør den mere personlig. Haveredskaber er noget enhver haveejer har brug for, men det er ikke alle der vil ofre pengene på en havesaks eller håndrive i god kvalitet.

Det kan være en super god gaveidé at give et sæt med haveredskaber pakket fint ind. Hvis du synes at det ikke føles gaveagtigt nok, kan du altid give en flaske rødvin eller en plade god chokolade med. Når der er lækkerier med samt praktisk anvendelige genstande er du nærmest garanteret en glad og tilfreds modtager!

Skøre men anvendelige gadgets

Skal du finde på en gave til et ældre par eller person, kan en god og festlig gaveidé være en sjov gadget, som kan gøre dagligdagen lidt nemmere og sjov. Dette er især et morsomt men praktisk gaveforslag hvis du på vegne af dine børn skal finde på en gave til deres bedsteforældre. Ofte lægger børn mærke til nogle ting som de synes kan gøres meget nemmere ved hjælp af en gadget de har set. Hør dem ad – måske har de den perfekte og skøre gaveidé som deres bedsteforældre vil elske? Og deres bedsteforældre vil elske at gaven er valgt af deres børnebørn!

Klik her for at blive inspireret til den perfekte gave til bedsteforældre.