Fede fælge hele året rundt

Fede fælge hele året rundt

10. september 2021 0 Af admin

Fede fælge er ikke kun noget du har på om sommeren, de kan nemlig sagtens sidde på bilen om vinteren. 

Når det kommer til fede alufælge er det for mange noget der sidder på bilen om sommeren. Om vinteren kommer der så stålfælge med vinterdæk på bilen, der ikke gør den spændende at kigge på.

Der er dog ikke virkelig nogen grund til at tage de flotte alufælge af bilen. Du kan nemlig uden problemer køre med dem om vinteren. Dette gælder både for dem der har helårsdæk på såvel som vinterdæk. 

Hvis det er muligt, hvorfor vælge nogle så de grimme stålfælge ?

Der er et par grunde til at nogle stadig vælge de sorte kedelige stålfælge. De er nemlig i mange tilfælde billigere. Det er dog ikke altid at stålfælge er den billigste løsning. Alt efter hvilken bil du har, så kan det endda være alufælge er billigere. Det der er vigtigt her er hvilken størrelse du skal have på. Kører din bil med små fælge, kan det nemt være at alu varianten er lige så billig som stålfælge. 

Stålfælge findes for det meste i 13″ til 17″. Kører din bil minimum med fælge der er større end dette. Hvilket mange SUV’er og elbiler tit gør. Så kan det være du slet ikke kan få stålfælge på. Ved biler der kræver store fælge er du en vej vist. Her er du tvunget til at køre med alufælge. 

Når du skal vælge de rette alufælge er der et par ting du skal være opmærksom på. En af de ting der er vigtigst er at finde en fælge der passer på bilen. Dette giver næsten sig selv. Det næste er at finde en der passer til den rette dækstørrelse. Skal du køre med et 205/55-16″ er det nok ikke klogt at vælge 10″ bredde fælge. Det sidste du skal være opmærksom på er at få den rigtige overflade. Når det kommer til fælge der skal køre om vinteren bør de ikke have poleret overflade, da disse tit bliver grimme efter kort tid.