Den sjove julekalender for par der gerne vil have frækkere december

Den sjove julekalender for par der gerne vil have frækkere december

10. september 2021 269 Af redaktionen_dk

Julen er normalt en måned der burde være fyldt med hygge, men tit er fyldt med stress.

Når det kommer til julemåneden, så er det altid en måned vi håber bliver fyldt med hygge. Det er en måned hvor man automatisk kan putte mere under tæppet. Kulden udenfor gør man bare føler mere trang til hygge. Omvendt er det også en af de mest stressende måneder, hvor man har 1000 ting man skal nå. Så det kan være svært at finde overskuddet til det hele. 

En af de ting der altid giver julen mest glæde, specielt hos børn er en julekalender. Det er dog ikke kun noget man kan få som barn. Selv voksne kan også få en julekalender. Det man så som voksen nu også kan vælge er en erotisk julekalender, der sætter mere skub i samlivet i den stressende julemåned. Sådan en kalender er fyldt med frækt lingeri, sexlegetøj og andet sjov der kan gøre underværker for sexlivet. 

Hver morgen når man står op kan man vælge at åbne den næste pakke. Man kan selvfølgelig også vente med at åbne den til det er aften. Pakke den ud med dæmpet lys og se hvad venter af erotiske eventyrer denne aften. 

En kalender der sætter flammer i forholdet

En sådan kalender kan nemt gøre december til den måned hvor forholdet blomstre mest. Sexlegetøj er en af de ting der kan gøre det sjovere igen. Men det kan noget lækkert frækt lingeri bestemt også. Det der er så sjovt ved en sådan julekalender er overraskelses momentet. Det kan flytte grænser, der kan komme noget man ikke lige havde regnet med. Der kan være noget i den kalender man ellers aldrig ville have prøvet. Det er derfor lige så meget en måned hvor man får lov at udforske nye sider af sit forhold og hvad det ellers kan indeholder. Dertil kommer at god sex er med til at gøre forholdet stærkere.