Haven skal ikke glemmes under byggeri af dit nye hus

Haven skal ikke glemmes under byggeri af dit nye hus

14. september 2021 0 Af admin

Tænker man sig om, er haven nok ikke der hvor man lægger sit fokus når du skal indrette, bygge og opføre et nyt hus. Men den helt rigtige have kan bringe mange glæder med sig. Følg med i nedenstående artikel for ideer til, hvordan din have kan udfolde sig.

Frugttræer og buske giver din have liv på en helt unik måde

Et træ med en funktion. Det kan man godt kalde frugttræer. Hvem kan ikke lide et frisk dansk æble, som du plukker fra dit helt eget træ i haven. Hvad med blommer og pærer? – det er simpelthen så godt. Desuden er de helt og igennem fantastisk flotte, både forår med deres nyudsprungne blomster og efteråret med deres høstklare frugter. Men hvad med hindbær, brombær og jordbær? Dem skal man ikke glemme! Det smager så fantastisk. Gå rundt i din have en sommeraften, snup et frisk bær, tag et glas vin i hånden. Skab en masse gode minder. Med din familie og dine nærmeste.

Levende vand i haven

Mange søger det rolige i haven og et springvand kan derfor være det helt rigtige valg. Rindende vand i øret og et roligt sind. Hvad mere kan man ønske sig. Saml energi til hverdagen, og lad din stress forsvinde – byg en lille dam eller et køb et springvand fra det lokale havecenter. Skab en lille oase med vandplanter og flotte farverige blomster. Fugle vil komme og drikke af in kreationer, frøer kan formere sig og du kan selv, hvis du vil og har plads nedsætte flotte karper. Fantasien kan næsten ikke stoppes her. Desuden vil alt det du gør ekstra i din have, være med til at forøge værdien i dit hus. Tænk en gang på når ejendomsmægleren kigger ud i din nytrimmede have og din flotte vellavede dam med tilhørende springvand. Så vil vurdering af dit hus forøges drastisk!

En blød og åben græsplæne til større forsamlinger

Det er også vigtigt at udlade et område, hvor du kan samle familien til sjove arrangementer eller diverse lege som kongespil. Ungerne skal også have plads til at sparke til en fodbold. En græsplæne er næsten et must. Her er mulighederne uendelige. Haven er et vigtigt element!