Kognitiv Terapi – Vind kampen mod stress

Kognitiv Terapi – Vind kampen mod stress

3. januar 2019 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Langt de fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt kæmpet mod stress. Det farlige er at at en stor del af befolkningen har symptomer på stress men ingen aner hvad det kommer af.

Det kan være

  • Arbejde
  • Pres hjemmefra
  • Følelsen af magtesløshed – Kan også medfører depression
  • mange andre ting

Det vigtige er at man håndterer den slags inden det bliver et problem. Det kan være du skal blive bedre til at slappe af, lade arbejde ligge på arbejdspladsen eller ikke tænke på økonomien hele tiden. Hvis du først kommer derud, hvor du har fået en decideret stress sygdom, så er det ikke altid man som menneske formår selv at komme ud af det.

Her kan Kognitiv Terapi mod stress hjælpe rigtigt meget. Kognitiv Terapi handler nemlig om at ændre adfærd gennem tanker og følelser. Det er dog ikke noget man kan gøre selv. Her skal du have fat i en ekspert, som Joanna Izabella.

Joanna er uddannet Kognitiv Psykoterapeut og Hypnotisør og hjælper hver eneste dag folk med stress gennem Kognitiv Terapi, samt mange andre problemer.

Ofte viser det sig at det er et underliggende problem, der har manifisteret sig som stress. Når dette problem fjernes forsvinder stressen.

At vinde kampen mod stress handler om at overgive sig til det faktum at man ofte skal have hjælp ude fra. Det er ikke nok at snakke om det hjemme eller med gode venner. De har ofte ikke værktøjerne til hjælpe dig professionelt.

At blive ekspert i Kognitiv terapi er ikke noget man bare lige gør. Udover en 4 årige uddannelse som Psykoterapeut, skal du specialiserer dig og ikke mindst have tusindvis af samtale timer med klienter. Så bor i i København eller Nordsjælland så er Joanna Izabellen Eksperten du skal have fat i.

Bor du andre stede ri landet kan du heldigvis finde mere hjælp på siden om her