Find et pænt skostativ så entreen er ryddet for sko på gulvet

Find et pænt skostativ så entreen er ryddet for sko på gulvet

4. januar 2019 1 Af redaktionen_dk

Har du brug for mere plads i entreen? Der er mange entreer som er smalle og snævre, da formålet blot er at man går ind i boligen, og dermed har adgang til de forskellige rum i hjemmet. Jakker, sko og lignende kan hurtigt fylde i gangen således, at der ikke er meget plads at komme rundt på. Det gælder om at udnytte rummet bedst muligt, så man kan have plads til alle sine ting. Det vil sige, at man skal tænke i kreative baner for at kunne få plads til sko, jakker, vanter, hatte og lignende. Hvis man er mange i familien så vil der være sko overalt, da de fleste mennesker ejer mere end et par. Hvis du har brug for inspiration til opbevaringsmøbler, så gælder det om at tjekke mulighederne ud så entreen hurtigt kan blive funktionel.

Derfor er det godt med opbevaring:

Der findes mange gode bud på hvordan genstande kan opbevares, så man kan bevæge sig frit i entreen. Der findes skostativer i alverdens udformninger således, at alle kan finde noget der falder i ens smag samtidig med, at møblet passer ind i rummet størrelsesmæssigt. Nogle entreer er smalle imens andre er brede, så derfor skal alle kunne finde noget der passer. Farvemæssigt er skostativer også fremstillet i forskelligt materiale, så det kan passe ind til andre møbler i hjemmet. Sko fylder og sviner meget, hvis man har været ude i mudret vejr. Hvis der er småfolk i hjemmet, så kan det ikke undgås at de kommer ind med beskidte sko. Det er dejligt at kunne sætte skoene væk, så helhedsindtrykket af entreen bliver mere roligt. Selvom det blot er et simpelt stativ på væggen, så kan man f.eks. gemme det bag hoveddøren, så folk ikke står og ser på dem.

Krav til skostativet:

Det er meget forskelligt hvad folk ser når de leder efter et skostativ. For nogen har prisen en stor betydning, imens udseende og kvalitet har en større betydning for andre. Det er en god ide, at man er klar over hvad ens forventninger er til skostativet, da det er lettere når man ser på forskellige modeller. På denne måde kan man sortere skostativer fra, som ikke falder i ens smag. Ligesom med alle andre ting bliver der lavet tests af skostativer, så danskerne kan have lettere ved at vælge et møbel. Forsøgspersonerne afprøver forskellige skostativer og bedømmer derfra hvad de bedst kan lide. Derfra bliver skostativer arrangeret efter hvad der er mest populært, som kan være til inspiration til andre. Jo mere populært et skostativ er, jo større er chancen for at man vil se nærmere på det og dermed overveje at købe det. Begynd jagten på dit nye skostativ, så du hurtigt kan få styr på din entre derhjemme.