Vælg de rigtige trægulve, når du skal have skiftet

Vælg de rigtige trægulve, når du skal have skiftet

1. marts 2022 35 Af redaktionen_dk

Lige meget hvilken type gulv du har, så kommer man ikke udenoms t man skal skifte gulvet en gang imellem. Alt efter hvilket gulv du har kan der gå mange år eller knapt så mange år, men lige meget hvad, så kommer man ikke udenom at gulvet skal skiftes. Når tiden til denne udskiftning kommer, så er det vigtigt, at man gør sig nogle tanker om hvad for noget gulv man skal have, og hvem der skal lægge gulvet. 

Der er mange ting at tage op til overvejelse når man skal have lagt et nyt gulv. Først og fremmest skal man tænke over gulvets look og hvordan det kommer til at passe til resten af huset. Dernæst skal skal pris og kvalitet også tages i betragtning. Hvis du er på bar bund når det kommer till gulve kan du med fordele kontakte Knud Larsen, og få nogle gode råd. 

Pris er ikke alt 

Når det kommer til trægulve, så er prisen ikke alt. Man skal nemlig også overveje hvad kvaliteten af gulvet er, og om det passer ind i dit hjems stil. Der er mange i dag, som vælger at få lagt Junckers trægulve og med god grund. Ikke alene er det nemt at ligge, men det er også billigt og ser godt ud i de fleste indretninger. Derudover er der også mange forskellige typer af Junckers trægulve, som man kan vælge imellem. Man behøver altså ikke være låst fast bare fordi man gerne vil have Junckers trægulve. 

Fordi det er så nemt at ligge, så kan der også være penge at spare på håndværkerregninger, hvis man bare har hænder skruet ordentligt på. Hvis man kan et par ting håndværksmæssigt selv, så kan man nemlig give sig i kast med at lægge det selv. På den måde går pris og kvalitet op i en højere enhed når du vælger at få. lagt Junckers trægulve?

Hvad koster det at få lagt?

Prisen på denne type trægulve varierer alt efter kvalitet, look og meget mere. Det er dog vigtigt, at man overvejer at betale lidt mere for god kvalitet, så gulvet ikke bliver glimt i løbet af kort tid, eller man skal have skiftet gulv igen hurtigere end forventet. Derfor er det en god ide at vælge noget gulv i en lidt højere kvalitet, men få et gulv der holder i længere tid. 

Priserne på Junckers trægulv varierer helt nede fra omkring 160 kroner per kvadratmeter og så op til 450 kroner per kvadratmeter. Som tidligere nævnt, så er der mange faktorer som spiller ind når prisen bliver sat, mens det kan være være at overveje at bruge lidt flere penge, for til gengæld at få et gulv i en højere kvalitet, som holder i længere tid og som knapt så hurtigt bliver slidt ned når først det er lagt. Selvom man får et nyt gulv, er det stadig mange penge at have op af lommen, når gulvet skal skiftes.