Rubiks cube er en investering i dig selv

Rubiks cube er en investering i dig selv

18. februar 2022 0 Af admin

Hvis du aldrig har prøvet en Rubiks terning før, kan jeg vamrt anbefale, at du prøver sådan en. Den er ikke så svær, som den ser ud, og det kan være rigtig sjovt at løse den. Første gang kan den dog være tidskrævende, men belønningsfølelsen når du løser den er helt ekstatisk. Desuden er det en god måde at holde din hjerne aktiv og forbedre dine problemløsningsevner på. Hvis du rigtig skal udfordre dig kan du med klar fordel købe en 5×5 rubiks cube i dag hos MasterCubestore og starte dit nye eventyr.

Alle veje fører til Rom som man siger

Der findes mange forskellige teknikker til at løse terningen, så bliv ikke afskrækket, hvis du ikke kan løse den i første forsøg. Bare bliv ved med at øve dig, så skal du nok få styr på det. Det vigtigste af det hele er egentlig meget simpel. Du drejer simpelthen bare højre eller venstre indtil du har løst den. Du kan starte med små mål såsom at løse en enkelt side, så to sider og derfra videre indtil du har løst hele terningen.

Andres holdning er ikke altid den rigtige for dig

Nogle mennesker vil måske sige, at Rubiks cube bare er spild af tid, men jeg tror, at de tager fejl. Jeg mener, at Rubiks cube er en investering i dig selv. Det er en måde at udfordre sig selv på, hvilket vi mennesker har brug for. Man skal komme ud af sin comfortzone for at vokse som menneske mener mange eksperter og coaches. En rubiks cube kunne netop være dit næste mål. Det er både sjovt og krævende. Følelsen af tilfredsstillelse, når du løser en Rubik’s cube, er fantastisk, og det vil helt sikkert få dig til at føle dig godt tilpas med dig selv, da du arbejder konstruktivt og sundt med dig selv. Det er en god mental træning at bruge en rubiks cube.

Der er utallige grunde til at træne din krop, men her er fem af de vigtigste:

1. Træning af din krop gør dig stærkere og mere modstandsdygtig. Dette vil gavne dig meget i din hverdag, og du vil kunne træne endnu hårdere

2. Træning af din krop får dig til at se bedre ud og føle dig bedre tilpas. Mange bruger ordsproget “look good feel good” så det kan altså betale sig at træne

3. Træning af din krop hjælper dig med at forblive sund og sygdomsfri. Dit immunforsvar og søvn bliver væsentlig stærkere. Samtidig hjælper det også muskler med at bruge mindre energi, hjertet skal pumpe mindre blod rundt og du slider din krop mindre.

4. Træning af din krop hjælper dig med at holde en sund vægt. Du får en god appetit af at træne, med god samvittighed da du forbrænder meget når du træner.

5. Træning af din krop forbedrer dit humør og dit generelle velbefindende. Dette kan vi alle have brug for i en stresset hverdag.

Der er utallige grunde til at træne din hjerne, men her er fem af de vigtigste:

1. Træning af din hjerne gør dig klogere og mere intelligent.

2. Træning af din hjerne hjælper dig med at huske ting bedre.

3. Træning af din hjerne hjælper dig med at holde fokus og koncentration.

4. Træning af din hjerne forbedrer dine problemløsningsevner.

5. Træning af din hjerne forebygger aldersrelateret kognitiv tilbagegang.