Lækker smykke og ure forretning i Fields, som sælger eksklusive smykker og ure

Lækker smykke og ure forretning i Fields, som sælger eksklusive smykker og ure

9. marts 2021 0 Af admin

Er du på udkig efter en butik, som har et bredt udvalg af eksklusive ure og smykker? Så læs med her!

Jeg er vild med eksklusive ure og smykker, og jeg har længe savnet en butik i nærheden af mig, København S, hvor jeg kunne finde disse, så jeg slap for at tage ind til Strøget. i København Derudover har jeg i forbindelse med mit arbejde haft problemer med at nå forbi Strøget inden lukketid. Derfor blev jeg vildt glad da jeg fornyligt fandt ud af, at der ligger en forretning i Field’s, som hedder Bonells ure og smykker, der sælger eksklusive ure og smykker. For det ikke skal være løgn har den faktisk ligget der siden åbningen af Field’s i 2004, jeg har bare aldrig vidst, at de også have et eksklusivt udvalg. Jeg havde ikke forventet, at der ville ligge en butik med dette udvalg i et center uden sluse, men der tog jeg altså fejl! 

Jeg har efterfølgende været forbi en del gange, og jeg har fundet ud af, at hele idéen er at kunne tilbyde noget til enhver smag og prisklasse. Derfor har de både eksklusive smykker og ure, samt begge i billigere prisklasser også. Jeg var i det hele taget meget overrasket over det store udvalg. Jeg søgte lidt forskellige smykker og en del af det havde de på lager, og resten bestilte de hjem til mig, hvilket jeg var super glad for. Derudover fandt jeg ud af, at de også laver smykker på bestilling. Jeg har længe samlet sammen i skitser og tegninger af smykker, som jeg går og drømmer om, men uden helt at have et håb om, at de nogensinde ville blive til virkelighed. Jeg tog tegningerne med ind forbi Bonells Smykker & Ure og vi kiggede dem igennem sammen, her kunne de med deres erfaring rådgive og tilpasse tegningerne til noget, som faktisk kunne lade sig gøre. Jeg havde en masse gamle guld, arve smykker liggende hjemme, som jeg egentlig var ked af ikke at få brugt, men de passede bare ikke rigtig til mig – men nu bød muligheden sig for at aflevere dem og i stedet få lavet nye lækre guldsmykker, som jeg rent faktisk vil bruge og være glad for – og mindes! 

Det var en virkelig god bestluning og jeg er virkelig glad og tilfreds med resultatet, det kan varmt anbefales.