Hvorfor bør du have digital rådgivning om skat?

Hvorfor bør du have digital rådgivning om skat?

10. februar 2022 438 Af redaktionen_dk

Hvornår og hvorfor bør jeg have en fremtidsfuldmagt?

Når dagen kommer, hvor du måske ikke længere kan passe på dig selv, så er det vigtigt at have en fremtidsfuldmagt. Hvis du nu, uden varsel, bliver så syg, at du ikke kan pleje dig selv længere, eller passe på din familie.

Forestil dig et scenarie, hvor du får en blodprop, bliver lammet eller på anden måde får betydelig nedsat funktion i fysisk handling og psyke. Og du ikke har taget dine forholdsregler, så er det pludselig ikke op til dig, hvad der skal ske med dig. Måske har du sikret dine arvinge og familie med et testamente, men hvad med dig selv?

Har du et ønske om selv at bestemme, hvem der træffer valgene for dig og din økonomi, hvis du skulle blive alvorligt syg,  så er det helt afgørende, at du har oprettet de rigtige dokumenter. Måske bør du også tage en person type test, så du ved hvilken personlighedtype du er og på den måde kan tilrettelægge og sikre din fremtid bedst muligt!

Fremtidsfuldmagten er en form for sikkerhed af din fremtid. Fremtidsfuldmagten som juridisk dokument er nemlig sat i verden til, når du en dag ikke længere kan værne om dig selv. Den er med til at definere hvem og hvordan du skal hjælpes og hvordan din økonomi skal håndteres. I fremtidsfuldmagten indskrives en eller flere personer, som du holder af eller stoler ekstra meget på, som skal tage handlinger og tage beslutninger på vegne af dig. Det er både i forhold til dine personlige behov, men det er også personen, du har valgt, der tager beslutninger for dig på det administrative områder, herunder din økonomi.

Hvornår gælder en fremtidsfuldmagt?

Det er  selvfølgelig aldrig en dårlig ide at være godt forberedt på fremtiden. Derfor skal en fremtidsfuldmagt udarbejdes og laves, imens du stadig kan tage vare for dig selv. For når du ikke længere kan det, så er det netop du kan få brug for hjælp, på en måde du selv har defineret på forhånd.
En fremtidsfuldmagt kommer først til at gælde, når du ikke kan værne eller tage vare for dig selv. Så mens du stadig er ved dine fulde fem og har et sundt helbred, burde du netop overveje at få tegnet fremtidsfuldmagten. Det kunne i sidste ende faktisk sikre og redde din, men også din families og arvingers fremtid.

For at sætte en fremtidsfuldmagt i kraft, skal fuldmagtsgiveren eller, altså i dette tilfælde dig, kontakte Familieretshuset. Hvis du har valgt flere fremtidsfuldmægtige, skal de indgive i fællesskab kontakte myndighederne. Herefter træder din fremtidsfuldmagt i kraft.

Hvad giver det at have en fremtidsfuldmagt?

Når du har en fremtidsfuldmagt, kan man sige, at du overlader alle beslutninger til en person, eller til personer som du stoler meget på igennem en fuldmagt. Personen der får denne magt skal tage beslutninger for dig, blandt andet om din økonomi og for hvad du personligt selv vil. Når du har en fremtidsfuldmagt, så vil beslutningerne og handlingerne som sagt overgives til en person som du har valgt, i stedet for at det er op til myndighederne hvad der skal ske med dig. Når du har sikret dig selv med en fremtidsfuldmagt, risikerer du nemlig ikke at blive umyndiggjort.

Få juridisk digital rådgivning her: https://digitaltribes.dk/

Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige leverandør.

 

Har du styr på dine skatteforhold? 

Dem der har brug for at have en skatteadvokat, er ofte mennesker der har udviklet problemer med en skattegæld eller måske ikke kender alle reglerne for virksomhedsskat og de fordele man kan opnå med en skatterådgiver. Og har du en verserende sag kørende med skat, eller ikke været fremsynet nok med at opnå de meste oplagte skattefordele, du kan få i Danmark, bør du tage en konsultation med en anerkendt skatteadvokat i København.

Hvornår og hvor bør jeg finde en god skatteadvokat?

En specialiseret skatteadvokat kan både hjælpe dig med en verserende sag, skat der går tilbage i tiden, men også hjælpe dig med at sikre dine forhold til fremtiden. De bedste skatteadvokater ved alt omkring skatteforhold, og kan rådgive dig til at opnå økonomiske fordele, hvad enten det gælder privat regi, i din virksomhed eller i forhold til investeringer, herunder aktieudbytte og skat i forhold til ejendomsinvestering.

Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du finder en dygtig skatteadvokat, som f.eks. hos North Advokater, kan der også opnås retfærdighed i gennem retssystemet. Norths skatteadvokat bliver anvendt i de større medier, som skatteekspert og har ændret retspraksis i Danmark på flere områder. Som skatterådgiver kan han bl.a. hjælpe dig med og rådgive omkring lav lønbeskatning, aktieudbytte og hjælpe dig med at føre en sag om skat i retssystemet.
En skatteadvokat er faktisk den eneste der kan føre en skattesag ved de danske domstole. Så i mange tilfælde er det helt afgørende, at du har en kvalificeret skatteadvokat til at rådgive dig, og ikke tror du kan klare den juridiske del af skat selv, med en revisor eller en almindelig advokat. Uanset hvem du vælger som skatterådgiver, anbefaler vi på det kraftigste, at du får hjælp af rigtige skatteadvokater, der til daglig rådgiver og hjælper inden for skattesager.

Det er vel altid bedst at få den bedste professionelle hjælp i stedet for noget middelmådig rådgivning, eller at prøve at løse problemerne med skat selv?
I sidste ende er det en investering og gevinsten ved at vælge den bedste skatterådgivning, kan være stor. 

Besøg Norths skatteadvokater på: https://www.northadvokater.dk/skatteadvokat/