Husk dette, når det bliver varmt i virksomheden

Husk dette, når det bliver varmt i virksomheden

16. maj 2022 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Sommeren er på vej, men det er ikke ensbetydende med ren og skær ferie. For selvom mange holder fri i den klassiske industriferie, strækker det varme vejr sig ofte fra juli til august, og nogle gange endda september.

Det betyder, at vi kommer til at sidde på vores arbejdspladser, mens det er varmere end normalt. Og dermed skal vi huske disse ting, som præsenteres herunder.

Gør rent

For det første er det meget vigtigt, at vi husker rengøringen, For når varmen stiger, trives bakterier bedre og skraldespandens indhold bliver hurtigere ”levende”. Derfor er god hygiejne alfa og omega i de varme grader – særligt hvis vi skal undgå sygdom fra bakterier.

Desuden er der nogle lugtgener, som vi meget gerne skulle holde os fri for. Tøm derfor skraldespanden hver dag og sørg for at snurre poserne godt, så det ikke vælter frem med fluer og skadedyr ude foran ved de større skraldespande.

Et godt råd er, at virksomheden hyrer en god rengøringsordning, hvis de ikke allerede har en.  Du kan finde erhvervsrengøring i Esbjerg her.

Luft ud

Hvis dine medarbejdere skal sidde i et varmt kontormiljø, bliver de døsige og uklare i hovederne. Faktisk kan de blive helt utilpasse, hvis de ikke får frisk luft. Sørg derfor for at lufte godt ud – og giv dem også adgang til iskoldt drikkevand.

God luftcirkulation og masser af væske er vigtigt i sommervarmen. Og husk på: det er din bundlinje det går ud over, hvis rammerne ikke er til, at dine medarbejdere kan præstere.

Hold flere pauser

Når hovedet og kroppen arbejder i varmen, opstår der et naturligt behov for flere pauser. I forbindelse med dette kan det være en god idé at gå en tur udenfor i det fri. Det sikrer frisk luft og aktiverer kroppen, så den får ny energi.

Tag en kollega med på turen og få snakket om lidt andre ting end bare arbejdslivet. Det er ikke bare godt for sammenholdet på arbejdspladsen, men også for de ansattes mentale og fysiske helbred.