Gør din indretning helt unik

Gør din indretning helt unik

20. december 2021 0 Af admin

Gør din indretning helt unik

Der findes mange måder at sætte sit personlige præg på indretningen, og jo mere personligt det er, des mere unikt er det også. Selvfølgelig kan du finde inspiration fra andre og tage elementer med ind i din egen indretning, men det bliver hurtigt kedeligt og intetsigende, hvis du bor som i et IKEA-katalog.

Men du kan sætte dit eget personlige præg på dit hjem ved at anskaffe dig helt unikke ting, der afspejler din personlighed og stil. Nogle produkter har mulighed for at skræddersy sin vare med forskellige farver, materialer og overflader – for eksempel en Anour lampe. De bliver lavet på bestilling, så du kan få den præcist, som du helst vil have den.

Vitra Akari lamper kan også være med til at sætte et alternativt twist på almindelig dansk indretning; det er rispapirslamper, der er mere som kunstværker. De kombinerer det bedste fra japansk og skandinavisk design og giver et blødt, varmt lys. Akari-lamperne er smukke og skulpturelle i designet og ser meget lette ud takket være det tynde rispapir.

Helt unikke tallerkener og kopper

En anden måde at demonstrere din personlige smag i hjemmet er, at vælge noget andet en klassiske hvide tallerkener og krus. Du kan for eksempel vælge hånddrejet stentøj fra Bornholms Keramikfabrik. Fordi de er håndlavede, er der ikke to, som er helt identiske, og du har rig mulighed for at blande forskellige farver og mønstre for at sammensætte dit helt personlige stel.

Det vil gøre borddækningen mere interessant til både hverdag og fest, og du vil nyde det hver eneste gang, du dækker op. Det flotte og farvestrålende service kan lyse op i køkkenskabet og endda få opvaskemaskinen til at se lidt mindre kedelig ud. For ja, alle det fantastiske Ø-stels dele kan komme i opvaskemaskinen, selvom det er vaske ægte kunsthåndværk, når det er aller bedst.