Gør bilturen lidt mere lækker

Gør bilturen lidt mere lækker

13. juli 2022 0 Af admin

Kender du det med, at radioen aldrig helt spiller den musik, man gerne vil høre, og at det er umuligt at tage et opkald, mens man kører bil? Når det er dig, der sidder ved rattet, er det begrænset, hvor meget du egentlig har mulighed for at gøre, mens du kører, for øjnene skal gerne være på vejen og hænderne på rattet. Det begrænser nogle ting. Det er til gengæld her, Apple Carplay kan få betydning, for det giver dig pludselig mange nye muligheder for at styre den slags digitalt.

En af de fordele, det har at koble sin telefon til bilens systemer, er, at du kan bruge mobilens GPS, når du skal frem. Du kan altså også bruge den automatiske stemmestyring, du er vant til at bruge på din mobil, når du ikke sidder i bilen, så du kan styre det hele, uden at slippe rattet med hænderne. Det må bestemt ses som en fordel.

Gør turen hyggelig på lange distancer

Det kan nogle gange føles kedeligt og langsommeligt, når man skal køre langt. Specielt på lange, lige landevejs- eller motorvejsstrækninger, hvor der ikke sker det helt store, kan det være svært at blive ved med at holde koncentrationen, så her kan det være en god idé at sætte en playliste til at spille, som du selv har sammensat, så du ved, at du kun kommer til at høre de numre, du godt kan lide.

Der er mange andre måder at gøre bilturen hyggelig på. Hvis I er flere der kører, har I formentlig gang i en skøn samtale, ligesom der kan være indlagt stop på forskellige rastepladser, hvor I kan få en kop kaffe eller bare kan få strakt benene. Det er nogle af de små ting, der i længden betyder, at I når frem uden at føle, det har været helt uudholdeligt.