En glamping get away i fantastiske omgivelser på Sonnerupgaard Gods

En glamping get away i fantastiske omgivelser på Sonnerupgaard Gods

9. marts 2021 666 Af redaktionen_dk

Sonnerupgaard Gods tilbyder som noget nyt Glamping. Glamping er en luksuriøs camping oplevelse. Man kommer tæt på naturen i skønne omgivelser med et lækkert telt, mulighed for at lave mad over bål og nyde livet. Du kan opleve Glamping hos Sonnerupgaard Gods, som ligger i Hvalsø, ca. 45 minutter fra København, der går tog direkte fra Valby eller Københavns Hovedbanegård, så det er nemt at komme hertil. 

Hos Sonnerupgaard Gods har de otte såkaldte glamping telte, som ligger i naturskønne omgivelser omgivet af marker, enge og skove i nationalparken Skjoldungernes Land. 

Man booker et telt og hertil følger et campingområde, hvor der er både borde og bænke. Der er egen bålplads, hvor der er brænde til madlavning, som man kan lave over bål. Der er småfornødenheder til opholdet og så er der også eget campingtoilet, hvilket i sig selv er ret luksus! Når man er på glamping, er der rig mulighed for at nyde naturen, udforske området og lave lækker mad over bålet, og eksempelvis slutte af med at lave klassisk lejrbåls snobrød over de glødende flammer. I området omkring er der mange stier, landeveje og markveje, hvor der er rig mulighed for at gå lange, skønne ture eller kører mountainbikes, der er også en rigtig mountainbike-bane man har mulighed for at gøre brug af. 

Hvis man har brug for mere aktion er det også muligt at booke ATV-kørsel gennem Outdoor Action, som med garanti er en sjov oplevelse. 

Når man booker en Glamping oplevelse checker man ind kl. 15 og checker ud dagen efter kl. 10, med opholdet følger køkkenudstyr til madlavning over bål, engangsservice, dyner, puder og sengelinned til den lækre dobbeltseng i teltet samt køleboks med kolde køleelementer, så du kan opbevare madvarer og drikkelse koldt. Man skal være opmærksom på, at der ikke er inkluderet badefaciliteter, strøm i teltene og at det ikke er tilladt at medbringe dyr på turen. På trods af det er alt andet med til, at sikre en helt fantastisk oplevelse, som i sent vil glemme. Det kan noget helt fantastisk at tilbringe en nat i naturen, og særligt i lidt mere luksuriøse omgivelser end i et almindeligt telt. Du kan booke og læse meget mere på: Sonnerupgaard.dk