6 ting du skal huske til dit hjemmekontor

6 ting du skal huske til dit hjemmekontor

9. februar 2021 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Der sker normalt én ud af to ting når folk laver sit eget hjemmekontor. Enten overvurderer man hvad man egentligt har brug for, for at få det op at køre, eller også undervurderer man det. Hvad end det er det ene eller andet scenarie, så skaber det en unødvendig irritation og forhindring for at få arbejdet gjort.

En spørgerunde til erfarne hjemmejobbere har givet svar til, hvad der er brug for på hjemmearbejdspladsen. Her er listen over de 5 ting, man skal huske til sit hjemmekontor.

1. Stabil Computer og mobil

Når man skal sidde mange timer over sin mobil eller bærbare computer, så er det vigtigt at disse redskaber er både stabile og behagelige at have med at gøre. Det rette software kan ligeså godt blive installeret fra start, så man ikke generes senere midt i opgaverne. Det har stor betydning for, hvor meget man får udført i løbet af en dag, hvordan samarbejdet føles med sin bærbare.

2. Den bedste dækning

Det mobile bredbånd spiller en af de største roller for hvor nemt man kan udføre sit arbejde – eller ej. Før man vælger selskab kan det derfor være relevant at undersøge hvor godt man er dækket i det område man har sit hjemmekontor i. Det er ikke så svært, her kan du se bedste 5g dækning for bedre at komme rette sted hen.

3. En professionel website

Arbejder man hjemmefra fordi man har startet sit eget firma, er det relevant at bygge en professionel webside op. Den bedste måde at komme frem til kunder på nettet er ved at benytte sig af en WordPress website – hent wordpress på dansk her. WordPress er gratis, giver det rigtige budskab til google søgemaskinen og gør sig nemmere synlig for kunderne.

4. Skrivebord og stol i top

Det behøver ikke være dyrt, at anskaffe sig et godt skrivebord og en stol der støtter kroppen hele dagen. Vil man gerne spare penge kan man altid finde løsninger via genbrug, eller endda sætte en flot og funktionel træplade op fra væg til væg. Det vigtigste er at man har den plads man har brug for og at pladsen man sidder på er ergonomisk.

5. Funktionel indretning der er smuk

Det er forskelligt om man har brug for en ekstra stol til kunder, et filkabinet eller printer til udskrifter. Disse elementer afhænger af den enkelte situation, men vigtigt for alle er, at indretningen er både funktionel og smuk. Belysningen skal virke og ikke kun være til pynt. Og rummet skal være smukt og ikke kun et sted at stille sin computer. Man bruger megen tid i sit hjemmekontor og har brug for at det også er behageligt for øjnene at se.

6. Det rette mindset

Man kommer ingen steder uden det rette mindset. Mange tænker ikke over, at det kan være udfordrende at arbejde hjemmefra. Der er ikke nødvendigvis nogle kollegaer at sparre med og familien kan nogle gange føles forstyrrende og man kan endda blive fristet til at holde for mange pauser eller have mere svært ved at tage sig sammen. Det rette mindset en af de vigtigste ting på huskelisten for hjemmekontoret.