3 tips til, hvordan du passer bedre på din hud

3 tips til, hvordan du passer bedre på din hud

29. oktober 2018 3 Af Nemlinkbuilding.dk

Ansigtet er det første, folk ser, når de møder dig. Det er derfor ansigtet, der først og fremmest skal give et andre et førstehåndsindtryk af dig, som person. Derfor går mange mennesker også op i, hvordan deres ansigter fremstår. Nogle får lavet forskellige kosmetiske indgreb, bruger makeup og lignende, men vil du gerne fremstå frisk og sund, når folk møder dig, er det frem for alt vigtigt, at du passer godt på din hus. Her får du tre vigtige tips til, hvordan du kan passe bedre på din hud – både nu og her og på længere sigt.

1) Beskyt din hud mod solen

En af de faktorer, der spiller allermest ind i forhold til, hvordan din hud kommer til at se ud på længere sigt, er solen. Der er mange gode grunde til at opholde sig i solen. Solen er nemlig til dels sund for os, fordi den er med til at hjælpe kroppen med at danne D-vitaminer og fordi den er god for psyken og humøret. Mange mennesker nyder at ligge i solen, der føles rar og gør huden brun. Men solen kan også ælde huden på længere sigt og være med til at fremkalde hudkræft i alvorlige tilfælde, hvis man ikke passer nok på og tager sine forholdsregler, når man befinder sig i solen.

 

Brug altid dagcreme med SPF og beskyt ansigtet med en hat eller gå ind i skyggen, når solen står allerhøjest på himlen i de varme sommermåder. Solens stråler er dog ikke kun skadelige for huden i sommermånederne – der er lige så vigtigt, at du husker SPF i ansigtet om vinteren.

2) Hold øje med, hvor længe dine hudplejeprodukter kan holde sig

Et andet vigtigt step til at få en smuk hud er at skabe sig en god hudplejerutine med nogle produkter, som fungerer til ens egen huds behov. Har du allerede en god rutine, er du godt på vej, men en ting, som mange ofte glemmer at være opmærksom på, er at hudplejeprodukter ikke holder evigt. De fleste produkter kan holde sig enten et halvt eller et helt år efter åbning, og det er ikke helt uden betydning, om du retter dig efter dette. Er du i tvivl om, hvor længe et produkt kan holde sig, findes der meget god information rundt omkring på nettet. Klik her for eksempelvis at finde en udførlig guide til, hvordan du bør opbevare produkter af ler og rasul, samt hvor længe de kan holde sig.

3) Drik rigeligt vand

Mange mennesker beretter at kunne se forbedringer i deres hud, når de husker at drikke rigeligt med vand. At være opmærksom på at holde sig hydreret er godt for enormt mange ting, og så er det kun en bonus, hvis det også kan hjælpe dig på vej til en pænere hud. Hav altid en vandflaske med dig, hvis du ligesom så mange andre, er typen, der har tendens til at glemme at drikke i løbet af dagen.