3 tips til at holde en sjov herreaften

3 tips til at holde en sjov herreaften

1. marts 2021 194 Af redaktionen_dk

Vil du gerne holde en sjov herreaften, men er du ikke helt sikker på, hvordan du skal gribe det an, er der her et par gode tips, du kan lade dig inspirere af.

Der er naturligvis mange måder at skrue sådan en aften sammen, og det er da også helt op til dig selv, hvordan du vil gøre det. Du kan altid vælge at finde inspiration her, for så at sætte dit eget krydderi på det.

Der må ikke mangle mad og drikke

Først og fremmest er det klart, at der ikke må mangle noget. Der skal være god mad, rigeligt med øl eller vin, og så gør det jo heller ikke noget, hvis der også er nogle snacks, I kan dykke ned i hen af aftenen.

Det er ikke sikkert, at du har inviteret til spisning, men det kan være en rigtig god måde at starte sådan en aften på. Det er hyggeligt at spise sammen med sine kammerater, og på sådan en herreaften er der jo frit slag til at lave lige netop din hofret, som du måske ikke får lavet så tit mere.

Husk at finde på sjov underholdning

Så er det også vigtigt, at du finder på noget god underholdning, med mindre det selvfølgelig er nok bare at sidde at snakke, hvilket også kan være rigtig hyggeligt, især hvis det ikke er så tit, I ser hinanden.

Det kan være spil, lege eller anden underholdning, alt afhængig hvad I er til. Det kan selvfølgelig også være underholdning nok bare at sidde og snakke om gamle dage, de nyeste boliglån eller e.on ladestandere, nu hvor alle er skiftet over til elbil. Men det kan måske være en god ide at have en backup, hvis det bliver for kedeligt.

Find et par gode højtalere

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at sætte et par gode højtalere frem, så du har mulighed for at sætte noget musik på. Det behøver ikke at være de største højtalere i verden, men det kan bare være rart at have noget baggrundsmusik kørende, mens der bliver drukket øl og fortalt røverhistorier.

Og så er du vel også ved at være klar til at holde din herreaften. Der er naturligvis mange andre ting, du kan vælge at tage med, men bruger du disse tips, har du i hvert fald det basale på plads.