Tips til brugbare og bæredygtige firmagaver

Tips til brugbare og bæredygtige firmagaver

14. januar 2022 19 Af redaktionen_dk

Firmagaver kan være en god måde at blive mere synlig for potentielle kunder og at opretholde et godt forhold til eksisterende kunder. Det er dog en god idé at finde firmagaver med omtanke. Hvis firmagaven for alvor skal skabe synlighed hos nye og eksisterende kunder, skal det være noget, de kan bruge, og som de derfor vil kigge på ofte.

Her kan en køletaske med tryk eller endda en køletaske med logo være et godt bud. Efterhånden er der også kommet mere fokus på bæredygtighed, så det kan være en god idé at overveje, om firmagaven også skal være bæredygtig – det kan f.eks. være en Impact Aware køletaske med tryk. Den er lavet af genbrugte plastflasker.

En Impact Aware køletaske med tryk er det bæredygtige valg

Som firma er det efterhånden også værd at begynde at brande sig på, at man tænker bæredygtigt. Det er noget, som flere og flere går op i, efterhånden som det begynder at fylde mere i samfundet. Derfor giver det også god mening, at virksomhederne er med på det.

Vil man som virksomhed gerne gøre endnu mere ud af at være bæredygtig, kan man derfor overveje om firmagaverne skal være bæredygtige også. Her kan man f.eks. overveje en af de forskellige Impact Aware køletasker med tryk, man kan få på https://shophojgaard.dk/shop/64-koeletasker-/. Derudover kan man overveje, om det skal være en køletaske med logo, når nu man er i gang med at få tryk på. Så bliver det endnu mere tydeligt, hvem firmagaven er fra.

Det er også bæredygtigt at give brugbare firmagaver

Når man giver en firmagave, som modtageren kommer til at bruge, er det både godt for firmaet, modtageren og for miljøet. En brugbar firmagave som f.eks. en køletaske med tryk gør, at modtageren, der bruger den ofte, vil blive mindet om firmaet ofte. Især, hvis man har valgt, at det skal være en køletaske med logo.

Dermed er der større sandsynlighed for, at modtageren vil vælge firmaet, der har givet køletasken, næste gang vedkommende skal bruge hjælp. Samtidig er det godt for modtageren, der har fået noget brugbart. Derudover er en brugbar firmagave også bedre for miljøet end en, der bare ender i et skab. Hvis tingen ender i et skab, er det jo spild af ressourcer, der kunne have været brugt på noget bedre. Vil man give ekstra bæredygtige firmagaver, kan man overveje en Impact Aware køletaske med tryk.

Derfor er en Impact Aware køletaske med logo bæredygtig

Måske har man ikke sat sig så meget ind i bæredygtighed endnu, men ønsker at blive en mere bæredygtig virksomhed. Der er flere forskellige måder at blive mere bæredygtig på, og en bæredygtig køletaske med logo kan heller ikke gøre det hele. Man kan dog vælge disse køletasker som en del af en mere bæredygtig udvikling.

En Impact Aware køletaske med tryk er bæredygtig af flere grunde. Den er lavet af genanvendte plastflasker. Man har fokuseret på vandbesparelse i produktionen, og for hvert solgt produkt bliver der doneret penge til en velgørende organisation. Der er altså god grund til at overveje denne køletaske med tryk.