Tilbageblik på da jeg fik et cover til min telefon

Tilbageblik på da jeg fik et cover til min telefon

2. april 2022 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Jeg havde ledt efter et nyt cover i noget tid nu. Jeg var kommet til at tabe min telefon, hvilket så ødelagde skærmen, for et par måneder siden. Jeg var på vej i skole på min cykel med høj hastighed, for jeg var kommet for sent ud ad døren.

Man må ikke køre så hurtig der, fordi der kan være børn, men det gjorde jeg trods det. De fleste har nok prøvet det en enkelt gang eller to, men jeg gør det i hvert fald ikke længere. Jeg er blevet klogere. Nå men der sker det at jeg kører over et fartbump og min telefon faldt så ud af lommen der. Da jeg sagde det til mine forældre, blev de ikke så glade, og spurgte hvorfor jeg ikke havde et cover på. Efter jeg havde fået skæld ud, blev jeg så beordret til at købe et telefon cover, hvis jeg skulle få en ny telefon. Eftersom min gamle telefon nok ikke ville være flækket, hvis jeg havde haft et cover, syntes jeg også selv, at det var en god ide med et cover, så jeg kæmpede ikke imod.

Jeg havde kigget efter nogle flotte simple covers online. Der var rigtig mange forslag, men jeg genkendte ikke siderne, så jeg gad ikke købe det online. Jeg endte derfor med at finde en butik et sted, der solgte det. Fixphone lå rigtig tæt på hvor jeg boede, så det gav god mening for mig at gå derned. Mine forældre endte med at gå med mig. Da vi stod nede i butikken, fandt jeg hurtigt, det cover jeg ville have. Vi havde været dernede tidligere for mobilen, så de genkendte os godt. Mit nye cover var sort og simpelt, den samme farve som min telefon. Det passede rigtig fint, og da jeg tabte min telefon to måneder senere, var det stadig i et stykke og beskyttede telefonen godt.