Stilfuldt badeværelse: 5 enkle tipt

Stilfuldt badeværelse: 5 enkle tipt

28. juli 2022 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Når det kommer til indretning, er badeværelser typisk de sidste, der får opmærksomhed. Men det er aldrig for sent at rette op på tingene og bruge lidt mere tid og være opmærksom på dette område. Her er nogle enkle hacks, der gør dit badeværelse til et elegant, moderne rum.

1.ATMOSFÆRISK BELYSNING

Et af de væsentlige elementer i et fantastisk badeværelsesinteriør er korrekt belysning, som giver dig mulighed for at sætte den rigtige stemning i dette rum. Kombiner forskellige lyskilder, tilføj flere punktlyskilder til hovedloftslampen (forresten, hvorfor ikke hænge en dejlig lysekrone?) Et spejl med indbygget belysning eller stemningstilpasningsdygtig farvet LED-belysning ville være et godt valg.

2.OPBEVARING, DER ER VELORGANISERET

Badeværelset er den største fjende af små rum på grund af dets rod og rodede udseende. Ethvert objekt, der kastes i dette område, tiltrækker straks opmærksomhed og forringer rummets overordnede æstetik. Som følge heraf bør opbevaring være omhyggeligt organiseret.

Skabe, skabe, containere – alle disse ting vil hjælpe med at opretholde renlighed og orden. Hvis der er tilstrækkelig plads i rummet, anbefaler vi dig at oprette et lille bord, hvor du kan arrangere dine toiletartikler på en dejlig måde, placere en blomsterpotte eller pynte med en bakke fyldt med dekorationer. Hvis der ikke er plads nok, er en dekorativ trappe et alternativ. Lænet mod væggen optager den ikke dyrebare kvadratmeter.

3.KUNSTVÆRKER

Hvem sagde, at malerier og fotografier ikke hører til badeværelser? To kunstværker ville se godt ud hængt på de hvide badeværelsesvægge! Det er afgørende at beskytte dem mod fugt. Brug i stedet glasmåtter, eller udskriv fotos på noget vandafvisende.

Dekorer også rummet med andre elementer. Du kan også købe en gylden messing vandhane at få et mere æstetisk syn.

4.ÅBNE HYLDER

Lukkede skabe over det fritstående badekar holder badeværelset organiseret, men viser dejlige flasker, emballage og moderigtig parfume i stedet! Åbne hylder kan hjælpe dig med dette, fordi de er gode til at understrege indretningsartikler og dejlige bobler, eller noget andet, der giver badeværelset personlighed og luksus.

Derudover er det en god idé at opbevare aromalys, diffusorer og lamper på badeværelset på åbne hylder, fordi det er svært at forestille sig et moderne badeværelse uden indvendige aromaer. Brug en sæsonbestemt duft. Ligesom i parfume med høj parfume skaber producenterne unikke aktuelle dufte til hver sæson.

5.BLOMSTER OG PLANTER

En af de aktuelle tendenser inden for moderne indretning er at gøre hele huset – inklusive badeværelset – grønnere. “Mere grønt! Flere farver!”, opfordrer designere og fans af Urban Jungle modesamfundet med én stemme . Saftigt grønt ser fantastisk ud på en hvid baggrund og tilføjer friskhed til selv det mest almindelige og uinteresserende interiør. Hvis dit badeværelse ikke har vinduer, hvilket er dårligt for lysende kageplanter, kan du simpelthen sætte afskårne blomster eller grene i en vase.