Spot den næste poster trend

Spot den næste poster trend

14. november 2022 11 Af Nemlinkbuilding.dk

Når de hvide vægge skal gemmes væk og der skal skabes lidt ekstra liv i hjemmet, så kigges der ofte mod posters. Det er en billig, nem og ikke mindst hurtig måde at ændre lidt i indretningen derhjemme. Mulighederne er uendelige, så det er oplagt at finde inspiration i de seneste trends. Men hvad er de senste trends og hvor skal man søge inspiration?

Søg inspiration på sociale medier

Den første og mest oplagte mulighed er selvfølgelig de sociale medier. Der er SÅ meget inspiration at hente, så det er bare at gå på jagt. Specielt de visuelle platforme er oplagte til at opsøge de seneste og mest populære trends. Instagram har mange sider og hashtags vedrørende posters, plakater og boligindretning. En platform som Pinterest er måske den mest oplagte. Den er nærmest bygget til boligindretning, hvoraf posters er en stor del.

Farvetrends

En anden måde at spotte de næste trends er at holde øje med farvetrends. PANTONE, som er kendt for deres farvebøger til professionelle (bl.a. til tryk eller til at definere farver til fashion) udgiver hvert år “Årets PANTONE farve”. Med deres research har de kigget ind i trends og hvilke farver, de professionelle har brugt, for at på den måde kunne forudse i hvilken retning pilen pegen og hvor vi er på vej hen. Årets farve bliver altid udgivet med en masse visuel inspiration. Se hold øje med næste års farve fra PANTONE! 

Kig i bestsellers hos poster webshops

Et andet oplagt tip er at kigge under “bestsellers” hos de webshops, der sælger posters. En trend er jo defineret af, at flere løber i samme retning og kan lide det samme. Så ved bare at kigge i bestsellers kategorier, så kan du hurtigt få en idé om det abstrakte og kunstneriske er på mode eller om det mere er det naturlige og rolige, der sælger for tiden. 

Det var lidt tips til, hvordan du finder ud af hvilke posters der trender. Og hvordan du kan forudse den næste trend. Men husk altid at vælge noget, du selv kan lide. Trends kommer og går, så selvom det er sjovt at følge med, så er det måske ikke altid det optimale valg for dig!