seo

seo

24. januar 2022 0 Af Nemlinkbuilding.dk

seo (søgemaskineoptimering) er optimering af din hjemmeside så du kan få bedre placeringer online i søgemaskinerne. Det vil give dig det der hedder organisk trafik, det er de besøgende der kommer ind, som ikke er en annonce. SEO er med til at give dig mange flere kunder, det er en langsigtet strategi der munder ud i lavere omkostninger. 

 

Når vi taler om søgemaskiner, så er det der, hvor du har mulighed for at browse internettet så du kan finde svar på dine spørgsmål. Søgemaskine som:

 

Google

Bing

Yandex

CC Search

Swisscows

Search encrypt

One search

 

Samme sted som dine kunder søgte efter din virksomhed? blev du fundet? Det vil have en kraftfuld effekt på din virksomhed, hvis du får skabt organisk trafik med seo. Det er vedvarende og omkostningerne falder på den lange bane.

Hvad kan gavne din hjemmesides placeringer

Godt indhold på din hjemmeside gavner din placeringer, hastigheden og andet teknisk seo som fx. backlinks, intern linkstruktur, meta beskrivelser, sidetitler, og tekster der en beregnet til at rangere online (seo-tekster) – Google måler på hundredvis af parametre så der er nok at lære hvis du selv vil lave seo? Få hjælp – find en rådgiver som en god seo konsulent, se mere hos www.joneseo.dk

 

Hvor hurtigt virker søgemaskineoptimering

Hvis din hjemmeside, altså den tjeneste du udbyder, er specificeret på den rette måde fra bunden af som en niche, så kan det gå ret hurtigt. Det skal ses i forhold til konkurrencen på de søgetermer der vedrører dig. Derfor kan det være meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor hurtigt søgemaskineoptimering virker.

Hvordan lære man seo fra bunden af

Et godt sted at starte, er at finde en begynder guide til det cms som din hjemmeside er bygget i. Det kan du med fordel finde på youtube, video er altid godt.