Sådan kan du skabe et funktionelt bryggers

Sådan kan du skabe et funktionelt bryggers

8. april 2022 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Et godt bryggers kan være guld værd. Også selvom det måske ikke er der, hvor familien samles eller dine gæster inviteres på god mad, så har et velindrettet bryggers stor værdi.

Et bryggers skal være praktisk                                                   

Der findes flere formers for bryggerser. Nogle er egentligt mere kælderrum, som udnyttes primært til praktiske formål, mens andre er en del af entreen til huset. Der kan derfor også være forskel på, hvor meget du har lyst til at gøre ud af dit bryggers.

For et bryggers, der er et kælderrum eller ikke ses af gæster etc., er det ofte ikke her der tænkes i indretning, men primært funktion. Det betyder typisk, at rummet bruges til vaskerum eller måske grovkøkken. For nogle med mange kvadratmeter kan det hele kombineres – og måske rummet også kan fungere som værksted eller til opbevaring.

For den type bryggers, som er en del af huset, fordi det f.eks. udgør en entre, skal der naturligvis lægges mere vægt på designet. Her jan det være, at du foretrækker at installere gode skabsmoduler og have opbevaring til jakker og fodtøj, som familien bruger – ligesom det er populært med en vaskesøjle.

Uanset hvad, så husk at et bryggers ofte bliver et rum, hvor der tages mange skridt og hvor man måske kommer udefra og ind. Derfor er f.eks. epoxygulve velegnede som gulve, da de tåler slid og er nemme at holde rene, ligesom de faktisk fås i nydeligt design.

Husk også, at bryggerset er et vådrum, hvorfor du bør male med vådrumsmaling. Har du en tørretumbler der, så husk desuden at sørge for god udluftning – særligt hvis det er et mindre rum, hvor fugten kan ophobe sig.

Netop fordi bryggerset kan være et rum, hvor der kører vaskemaskine eller arbejdes, kan det desuden være en god idé med en lydisolerende dør. Det kan være med til at forhindre irriterende støj, der trænger ind til dine og familiens opholdsrum.