Julefrokost i escaperoom

Julefrokost i escaperoom

12. september 2023 0 Af

Escaperooms for firmaer

Det bliver mere og mere populært for firmaer at aflægge besøg i et escaperoom inden deres julefrokost et sted i byen.

I vores afdeling i København, beliggende på Amaliegade, lige ved Amalienborg og tæt på blandt andet nyhavn, har vi 10 rum og kan i alt have 68 deltagere i escaperoom på en gang. Er I flere end dette kan vi supplere om med vores BreakoutGAME, Bomb-in-a-box der kan afvikles i vores mødelokaler lige ved. 

I Rødovre kan vi have op til 150 deltagerer igang samtidig, fordelt på vores 6 escaperooms på 12 spil BOMB-in-a-box. Er I flere end dette kan vi suplere op med nogle af vores andre EscapeSPIL.

I Rødovre kan I også kombinere vores escaperooms med vores funevents og fx tage en dyst i lokumsræs eller quizze om forskellige temaer.

Især fredagene i november og december er populære julefrokostdage og her bliver de populære starttider i begge afdelinger, hurtigt booket op. Så skal du sikre dig en god starttid er det ved at være tid til at du skal booke.

I et escaperoom har man det sjovt, og man får testet sine evner til at samarbejde. Ingen kan gennemføre et escaperoom alene. Det kræver at man kan kommunikere, tænke kreativt og acceptere hvornår man er gået i stå. Man kan sige at escaperoom er teambuilding uden at man bemærker at det er teambuilding.

I begge afdelinger har vi vores Basement13 og vores Black Magic, mens vi i KBH også har vores tidsmaskine der tager jer tilbage til 80’erne og I rødovre har vi vores Junglemysterie hvor I skal løse junglens opgaver og slippe fri. Har I allerede besøgt os, så kontakt os og snak om mulighederne for at besøge os igen, uden at skulle igennem de samme rum som sidst.

Kontakt os i dag.