Hvilket spisebord skal du vælge

Hvilket spisebord skal du vælge

6. maj 2022 0 Af Nemlinkbuilding.dk

rigtig godt det hele. Næsten alt er på sin plads, men en af de vigtigste ting mangler. Nemlig spisebordet. Hvad spisebordet skal kunne er meget forskelligt. Det kommer an på mange faktorer. Og disse kommer vi kort ind på i denne artikel. Læs med hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter når du vælger spisebord.

De indledende tanker

Mål op. Hvor stort eller hvor lille kan jeres bord være. Størrelsen af jeres spisebord afhænger jo ekstremt meget af hvilken plads i har. Hvordan har i tænkt jer i skal sidde, og hvor. Hvor store er de stole der ser pæne ud. Har i et stort hus med en stor spisestue, så giver det næsten sig selv, at jeres muligheder er rigtig mange. Har man derimod en lille lejlighed, så er det smart at kigge på de kreative baner. Forhør jer hos jeres forhandler, de har ofte nogle rigtig smart tricks i ærmet til de små steder.

Hvor mange er i?

Er spørgsmål alle skal stille sig selv inden de køber et spisebord. Ofte vil der være plads til ca. 4 personer. Et helt normalt udgangspunkt. Men hvis man er en større familie, skal spisebordet jo også afspejle det. Det kan være man kun er 2, og har brug for et lille spisested til sin frokost platé med smørrebrød eller andet. Et sted i køkkenet hvor man kan have en samtale under 4 øjne. Det finder man faktisk i rigtig mange små boliger. Dog er det altid vigtigt at have i tankerne at man nok får gæster. Og derfor skal have mere plads end man regner med. Så om det skal være et firkantet bord, eller et rundt der kan passe ind i hjørnet. Det er meget subjektivt, og i de fleste tilfælde giver det sig selv.