Hvilket event firma er bedst til din sommerfest for firmaet?

Hvilket event firma er bedst til din sommerfest for firmaet?

17. december 2022 4 Af Nemlinkbuilding.dk

Firma Sommerfesten er et årligt, tilbagevendende begivenhed, som firmaer ofte holder for deres ansatte. Det kan være en udfordring at finde det rette eventfirma til at stå for arrangementet, og derfor giver vi dig her nogle tips til, hvordan du holder den bedste sommerfest med inspiration fra det populære evenfirma The Tribe. Læs om den på  denne side!

Inviter alle medarbejdere i god tid

Ledelsen bør annoncere omkring sommerfesten i god til og gør det klart, hvor og hvornår arrangementet vil finde sted. Det er vigtigt at give alle medarbejdere en chance for at deltage i festen, så de føler sig inkluderet.

Find det rette sted

Lokalet, hvor en firma sommerfest skal holdes, afhænger af størrelsen på dette firma. Er det et lille firma, kan en restaurant være en god mulighed. For et større firma er et stort selskabslokale eller endda en koncertsal ideel. Uanset hvilket sted du vælger, sørg for, at der er plads til alle og ikke mindst nogen tidligere for underholdning!

Vælg det rette eventfirma

Der findes mange eventfirmaer til sommerfesten og det kan være svært at vælge det rette. Det er vigtigt at sikre sig, at firmaet har god erfaring med arrangementer som dem, der arrangeres for virksomheder. Tjek referencer fra tidligere kunder og se, om de tilbyder den service, du ønsker.

Book underholdning i god tid

Når man holder en sommerfest skal der ikke bare serveres mad oplevelser, men der skal også bookes underholdning. Først og fremmest bør man sørge for, at festen har en god DJ, som kan skabe den helt rette stemning og få alle på dansegulvet. Derudover er det også værd at overveje andre tidligere for underholdning, som for eksempel kendte sangere eller komikere.

Giv gaver til medarbejderne

En god måde at sige tak til alle de ansatte for deres hårde arbejde gennem året er ved at give dem nogle mindeværdige gaver. Giveaways er også et hit, og det er en god måde at sikre sig, at alle føler sig inkluderet og værdsat.