Historien til mine børnebørn

Historien til mine børnebørn

1. marts 2023 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Jeg sidder hjemme med min dejlige familie. Jeg er en 56-årig mand, som har 2 børn, og 3 børnebørn. I dag er min fødselsdag, så derfor besøgte mine børn og børnebørn mig for at fejre mig. Jeg elskede min familie. Der var ikke noget bedre i verdenen. Vi sad på spisebordet og spiste noget lækkert mad, som min søn har lavet. Jeg elskede hans mad. Han er nok en af de bedste jeg kender til lave mad. Imens vi spiste mad, havde jeg en samtale med mine børnebørn. De begyndte stille mig en masse spørgsmål, og spurgte hvornår jeg havde den bedste fødselsdag nogle sinde. Der var jeg ikke i tvivl. Det var dengang jeg fyldte 50 år. Der havde jeg den skønneste fødselsdag nogensinde. De ville gerne høre historien, så jeg fortalte dem den. Jeg ville fejre min fødselsdag med hele min dejlige familie, da jeg fyldte 50. Derfor inviterede jeg hele min familie, og et par venner også. Vi blev omkring 50 mennesker. Derfor skulle jeg også havde lejret noget stort, så der var plads til os alle. Udover det ville jeg også have at det blev virkelig flot pyntet op, så man virkelig kunne se at jeg havde gjort meget ud af det. Så derfor havde jeg været inde på shop.festgear.dk, hvor jeg fik købt en masse pynt. Der kunne man nemlig få pynt som var specifikt til en 50-årigs fødselsdag. Udover det så lejet jeg også et telt som vi alle kunne være i. Det var et virkelig flot telt, med masser af plads. Jeg fandt teltet hos festgear.dk. Det var nok den bedste og største fødselsdag jeg har haft. Jeg savner den også. Men det var så min historie til mine børnebørn. Jeg fortalte dem, at jeg også ville holde en stor fødselsdagsfest til dem en dag.