Historien bag mit nye job og kontakten med headhunterbureauet

Historien bag mit nye job og kontakten med headhunterbureauet

30. juni 2022 1 Af admin

Det startede en aften hvor jeg tog ud med mine venner for at spille fodbold, kl var cirka 17.00 og vi var mødtes på fodboldbanen allesammen.

Det er noget vi gør tit og det er noget jeg nyder at bruge min tid på, jeg har en kedelig hverdag og er arbejdsløs, derfor er det at tage ud og spise fodbold et højdepunkt på min dag.

Vi var mødtes 12 venner og besluttede os for at spille en kamp 6 mod 6 og vi spillede i flere timer, det bedste ved fodbold er at man glemmer alt om tiden.

Man lægger alle sine tanker på hylden og tænker ikke på andet end det der foregår på banen.

Efter der er gået nogle timer beslutter vi os for at holde en pause og vi alle er svedige og udkørt, vi sætter os ned og snakker.

Vi plejer altid at snakke efter fodbold, vi sætter os bare på banen og fortæller hinanden om hvordan livet køre for os.

Jeg fortæller dem at jeg egentlig ikke har det så godt da jeg er blevet træt af den hverdag jeg har, de ved godt at jeg er arbejdsløs og kan derfor godt forstå min frustration.

Jeg fortæller dem at jeg har brug for noget at tage mig til og bruge min energi på og at jeg savner det at være sælger.

De svarede mest bare med ligegyldige ting, men det var indtil en af mine venner henviste mig til dedikation.dk herinde kunne jeg finde ledige stillinger som medarbejder og jeg faldt hurtigt over et firma som gerne ville have mig ind.

Nu er jeg tilbage til en god og savnet hver dag, endelig kan jeg bruge min tid fornuftigt igen og havde noget at se frem til hverdag..