Har du brug for et nyt tag? Få en gratis gennemgang

Har du brug for et nyt tag? Få en gratis gennemgang

27. juli 2020 0 Af admin

Et nyt tag er måske ikke så stor en investering, som du måske tror. Her kan du læse mere om, hvordan en gennemgang af dit tag fungerer, og hvornår det er på tide, at få et nyt tag. 

Hvornår skal man have nyt tag?

Et tag er ikke noget der holder for evig, men alt efter hvilket materiale du vælger, kan et nyt tag i princippet godt holde de næste 100 år. Et nyt tag, er med andre ord en god investering, der er bygget til at holde i svært lang tid. De fleste tage, kan holde i 30-50 år, og der er produktgaranti på optil 30 år på et nyt tag.  Det er dog ikke altid, at hele taget skal udskiftes. Er det kun en reparation du har brug for? Skal du også have et nyt undertag? Dette kan man finde ud af, med et gratis tagtjek. Der kan man få kortlagt hvilke problemer der er med det nuværende tag, hvad der skal skiftes ud eller repareres eller om der skal lægges et helt nyt tag.

Få et gratis tagtjek

Det er en god ide at starte med et tagtjek med Jydsk Tagteknik. Et tagtjek er gratis, og kan kortlægge hvilke problemer der er med det  nuværende tag, hvilke udbedringer der skal til og hvad det eventuelt skal koste. Det er også godt med et tagtjek så man kan finde ud af, hvad slags tag du skal vælge, hvis hele taget skal udskiftes.

Hvad slags tag skal jeg vælge?

Hvis du skal have et helt nyt tag, så skal du vælge hvad slags tagtype du vil have. Tagtypen skal passe til husets udseende og konstruktion, for at være mest muligt funktionelt og tage sig bedst muligt ud. Der findes flere forskellige tagtyper. Et ståltag som er meget populært, er det man kalder decratag. Dette passer godt til danske håndværkstraditioner, og koster mellem 700 og 1000 kr per kvadratmeter. Man kan også vælge bølgeternit, der er meget populært til parcelhuse. Denne tagtype koster mellem 830-980 kr per kvadratmeter. En anden populær tagtype, er det der hedder tagpaptag. Det er en meget simpel tagtype, der er meget populær til boliger og bygninger med en lige tagflade. Denne tagtype koster mellem 400-1000 kr per kvadratmeter. Betontag er også meget populært, og er et smukt tag som du kan få til en lavere pris til et teglstenstag. Et tag med betontagsten koster mellem 1150 kr og 1650 kr per kvadratmeter, mens et teglstenstag koster mellem 1300 og 1900 kr per kvadratmeter. Teglstenstag tilhører en meget klassisk og romantisk bygtradition, hvilket er en af grundene til at dette er en meget populær tagtype, i tillæg til, at det er en langvarig og holdbar løsning. Et naturskifertag er noget af det mest holdbare du kan vælge. Denne tagtype kan i princippet holde i mere end 100 år. Naturskifer er et naturmateriale og koster fra 1900 kr per kvadratmeter. Dette er med andre ord en ekslusiv tagtype, der giver det lille ekstra til en arkitekttegnet villa eller et selvbygget hus. Det kan også give nyt liv og særpræg, til en ældre bolig.

Nyt tag giver din bolig nyt liv, og sikrer at din bolig holder sig tør og sikker, de næste mange år.