Gode tips til at finde den helt rigtige gave

Gode tips til at finde den helt rigtige gave

23. marts 2022 4 Af redaktionen_dk

Gaver kan være alt muligt og kan gives både som ventede gaver og helt uventede gaver. De ventede gaver er naturligvis fødselsdag og jul. De uventede er dem du bare giver uden særlig grund på en tirsdag. Herunder får du en række gode tips til hvordan du giver den helt rigtige gave.

Gaver skal helst være personlige

Uanset om det er en gave til fødselsdag eller en uventet gave på en tirsdag, så må den gerne være personlig. Om ikke 100% personlig, så alligevel så meget at det fremgår at du har tænkt på vedkommende.

At give et smykke i gave kan gå begge veje

Dulong smykker er en fin gave. Dulong smykker kommer i mange former og farver, men du kan ikke bare vælge et du selv synes er pænt eller som du selv ville blive glad for at få. Du er nødt til at sætte dig ind i modtagers stil. Nummer et er at vide om det er sølv eller guld. Du kan komme meget galt af sted, hvis du giver guld, når vedkommende er mest til sølv og omvendt. Hos Guldbrandsenjuveler har de et stort udvalg af Dulong smykker. Der kan du se udvalget af farver. Farver er næsten lige så vigtig som valget af metal og er derfor det næste du bør vide om personen.

Kender du både metal og farve, så finder du helt sikkert Dulong smykker der falder i god jord.

At give en bog kræver lidt ekstra af giveren

En bog er aldrig nogen sinde bare en bog. Er du ikke selv læsehest så hold dig langt væk fra bøger som personlig gave.

En god bog fordrer to ting. Du skal kende personens yndlingsforfattere og du skal vide hvilke bøger personen allerede har læst. Ved du begge dele kan du trygt gå ind og købe den nyeste udgave af en af de rigtige forfattere. I det tilfælde er en bog den helt rigtige gave. Læseheste elsker gode bøger men er ofte meget specifikke i deres valg af bøger.

Blomster er ikke bare blomster

Som med bøger, kan du gå helt galt i byen med blomster. Blomster fordrer at du ved hvilke blomster modtager kan lide og også helst hvilke farver han eller hun foretrækker.

Personlige gaver er altid gode gaver

Kan du noget med dine hænder og er du kreativ, så er den helt rigtige gave at noget du selv har lavet. Et par uldne sokker i den farve som modtager bedst kan lide er altid både personlig og det helt rigtige uanset om det er fødselsdag eller en uventet gave på en træls onsdag.

Fotos af dig og modtager som du har fået printet i god kvalitet og sat i en lækker ramme er også en fin og personlig gave. Det er en personlig gave dels fordi fotoet jo indeholder giver og modtager, men også fordi der er en historie bag. Fotoet er taget på en speciel dag, som både du og modtager kender til.