Firmafest på Charlottenlund Slot

Firmafest på Charlottenlund Slot

13. januar 2023 250 Af redaktionen_dk

Den perfekte firmafest

Når I tænker, at jeres næste store firmafest skal være mere end bare gode vine. Mere end bare god mad. Mere en bare en flot lokation med central beliggenhed. Mere end bare professionelt setup med styr på tingene. Mere end bare en fest, som den forrige. Når der virkelig skal sættes prik over i’et og medarbejderne forkæles, som de fortjener…

 

Det kunne også være en firmajulefrokost

Alt det samme vil kunne fås, bare som firmajulefrokost, der jo er en slags firmafest, bare i december. Tidspunktet er ikke så vigtigt. Det afgørende er, hvor man vælger at lægge festen, og hvem der skal stå for det… Et eventbureau skiller sig ud fra mængden. Fordi de bor på et slot, og er antropologer.

 

Hvilke firmafest aktiviteter skal det hele krydres med?

Det er nemlig ikke ligegyldigt, om man vælger lettere fladpandet underholdning a la jeres egen stand up, eller går med det der band, vi havde forrige år – de var da meget gode. Det gør hele forskellen for en fantastisk fest, hvis man formår at sætte medarbejderne selv i centrum med intelligent og engagerende underholdning.

 

Så en firmajulefrokost i København eller en firmafest på Charlottenlund Slot

Skal det være vintertid og helt centralt i København vil The Tribe booke jer ind på en hemmelig og eksklusiv adresse, hvor stemning, forkælelse og nærvær går op i en højere enhed. Skal det være sommer og fest ude i det grønne, men stadig tæt på centrum, lægger vi firmafesten på Charlottenlund Slot.

 

Det oplagte firmaarrangement i Nordsjælland

Book jeres næste firmasommerfest allerede i dag. Der er rift om datoerne i hele maj og juni, og lige om lidt er det for sent. Bliv blandt de få heldige virksomheder, der får chancen for at fejre jer selv og hinanden i helt vidunderlige omgivelser, på et gammelt kongeslot, krydret med fantastisk mad, udsøgte vine, intelligent teambuilding, high-end cocktails, søde tjenere, smukke bartendere og en arrangør, der virkelig går i detaljen og får alt til at spille – besøg The Tribe på Charlottenlund Slot.

 

Læg derfor den næste firmafest i Nordsjælland

Gør det fordi det ikke fås bedre. Gør det fordi I, ligesom alle andre, udmærket ved, at Nordsjælland bare er finere. Det er bare en højere standard. På hele paletten. Ingen billige løsninger. Ingen genveje. The Tribe er specialister i at bygge holdånd og festlig stemning ved at kæle for alle detaljer, tænke på alle vinkler, imødekomme alle behov. Det er ikke billigt, slet ikke, men det er saftsuseme lækkert.