Facts og spændende nyt, du nok ikke vidste!

Facts og spændende nyt, du nok ikke vidste!

16. marts 2022 0 Af admin

Nike slår sig ofte sammen med andre brands og laver nogle helt unikke silhuetter. Et eksempel er samarbejdet Nike Sacai der bragte os “Sacai”-sneakeren i 2015, en sko med en overdreven hæl og et helt mellemfods-burdesign, der var ulig noget andet på markedet på det tidspunkt, samt en mørklagt tåboks til at komplimentere den lyseblå overdel af skoen og giv den et helt nyt frisk look!

Air Max 1 Mid 90’s har været en af ​​de mest ikoniske sneakers nogensinde, og det vil blive fejret i denne måned af mærket, når de udgiver deres “90’s Collection” under deres “Summerfest 2019”-begivenhed, der finder sted i New York City. Museum of Modern Art (MOMA) fra 9. juli til 3. august.

En udstilling der altid vil være interessant på trods af sin alder, det er jo det rene og skær himmel værk af en mand uden uddannelse, der måtte nøjes med det, han fandt omkring sig i Sydfrankrig, da han i en alder af ti år blev hentet fra Spanien for at bo der af sine forældre: et ekstraordinært malertalent, der har været i stand til at overleve over fem århundreder takket være en række mirakler af tilfældigheder eller design, der har gjort det muligt for os at beundre mesterværket af en af ​​tidens største malere: Leonardo da Vinci (1452-1519).Louvre-museet i Paris åbnede for nylig en ny udstilling, der er helliget denne kunstner.

Så sving forbi hvis du har øje for kunst og alt der medfølger. Det vil med garanti blive et hit, især når du smider de ekstra specielle godbidder ind fra alle vores venner! Q:

 

C# DateTime-format strengen fungerer ikke som forventet. Jeg forsøger at bruge dette dato-tidsformat til kun at få timer (ingen minutter eller sekunder)

string current = SystemClockDateFormatString; //”dd/MM/åå TT:mm”; men jeg får altid “01/01/1970 0:00” i stedet for det korrekte resultat 01:00:00

Tak på forhånd.