Få et stille og roligt hjem med de rigtige farver

Få et stille og roligt hjem med de rigtige farver

3. februar 2021 0 Af admin

Få mere zen i et nymalet hjem

Har du en følelse af, at dit hjem ikke giver dig den ro og afslapning som det burde? Vores hjem burde have denne effekt, det er her vi lader batterierne op og får energi til hver dag at vende tilbage til verden. Der kan være mange årsager til, at vi i korte eller lange perioder ikke føler dette helt sker efter forskriften. Måske har vi fået dårlige vaner med vores telefon, måske har vi en dårlig kemi med vores partner, eller måske tager vi stress fra arbejdet med hjem. Disse og andre udfordringer kan have hver deres løsning, men da vi ikke kan gå ned i alle detaljer her, så vil vi i stedet foreslå en strategi som kan være anvendelig for alle personer, som en løftestang til at få forandret nogle ting i hjemmet.

Få malet og startet forfra

Når der er noget der ikke fungerer, så kan det ofte være svært at sætte fingeren på hvor problemet kommer fra, måske fordi det er en vane vi slet ikke lægger mærke til. Derfor kan det være en sund øvelse, at bruge hjemmet som laboratorium, som spejling af ens følelsesliv. Øvelsen går ud på at starte forfra i hjemmet, og indrette det påny mens man tager bestik af ens følelser, og prøver at sige stop og sige til, når man kan se en usund vane eller lignende, materialiseret i hjemmet. Det kan være den mindste ting, som lige får en til at mærke noget ubehag. Så er det om at tage det seriøst, og bruge det til at blive bevidst om hvad det er, der ikke fungerer som det skal. I forholdet, i dig selv eller hvad det nu end er.

Du skal starte med at finde et malerfirma, der kan hjælpe dig med at få malet i Køge. Når du har fået ryddet rummene, og malerne har malet, så kan du starte med den helst langsomme, eller i hvert fald tålmodige proces, at genindrette. Det er vores klare anbefaling at man bruger et malerfirma, da det kan være meget tungt og udfordrende selv at male. Det ender tit med dårlige resultater, og med at man har brugt al sin energi før det afgørende, nemlig den proces hvor man indretter påny.

Stræb efter zen

Når du indretter, så udover at mærke efter i dig selv efter negative mønstre og følelser, så er det en god idé at tilstræbe en minimalistisk, zen-agtig indretning. Uden at skulle følge en buddhistisk teori til punkt og prikke, så er tanken bare, at holde dit hjem enkelt, så dine tanker og dit flow af opmærksomhed i hvert fald bliver forstyrret så lidt som muligt i hjemmet. Det vil også opfordre dig til at overveje dine vaner, og hvad du eventuelt savner i dit liv. Måske var du engang rigtig glad for at lægge puslespil, men har glemt det helt. Det kan være, at du skulle lave plads til dette, fordi det netop er den slags energi, som du savner og har brug for. Held og lykke med processen!