Dyre blækpatroner vs. billige blækpatroner

Dyre blækpatroner vs. billige blækpatroner

4. december 2021 0 Af admin

Verden af blækpatroner er en dyr verden. Der er så mange forskellige mærker og modeller, at det kan være svært at vide, hvilke der er de bedste til din printer. Du kan både købe billige blækpatroner og dyre blækpatroner til netop din printer. Man har lyst til at købe de billigste, fordi vi gerne vil handle så billigt som muligt, men er det du også bedst, når vi taler om blæk? I denne artikel vi komme nærmere ind på forskellene mellem de billige og dyre blækpatroner.

Billige blækpatroner

Billige blækpatroner er ofte fyldt med blæk af lavere kvalitet, hvilket kan påvirke kvaliteten af dine udskrifter. Det skyldes, at blækket skal fordampe fra patronen, før det når frem til papiret, og det tager tid. Når en blækpatron har blæk af lav kvalitet, betyder det, at der er mindre tid til, at blækket fordamper, inden det når frem til papiret . Jo billigere blæk, jo kortere tid tager det at færdiggøre dit udskriftsjob.

Dyre blækpatroner

Jo flere penge du bruger på en patron, jo mere blæk indeholder den typisk. Det skyldes, at virksomhederne ved, at folk ofte er villige til at betale en højere pris for kvalitetsprodukter. Billige blækpatroner har måske ikke nok blæk til at holde så længe, som du gerne vil have, hvilket kan betyde, at du skal udskifte dem oftere. 

Hvad skal man vælge?

Køber du den billige blæk, så sparer du naturligvis penge ved indkøbet, men problemet er, at du skal købe nye patroner oftere, end hvis du køber de dyrer, og i sidste ende har du betalt lige så meget som én dyr blækpatron. Så hvis du vil tænke økonomisk, og ikke printer så ofte, så vælg den billige blæk. Hvis du derimod printer ofte, og også gerne vil tænke klimavenligt, så køb den dyre blæk. Uanset hvad du vælger, så køb hos tonerland.dk.