Det behøver ikke være super kompliceret med bordpynt til konfirmationen

Det behøver ikke være super kompliceret med bordpynt til konfirmationen

6. marts 2023 0 Af Nemlinkbuilding.dk

Dekorationen til en konfirmationsfest bør afspejle den særlige lejlighed og vise den æresberettigedes unikke personlighed. Der er flere sjove og kreative måder at pynte op til denne milepælsbegivenhed på. Man kommer ikke uden om bordpynt konfirmation.

Her er vores råd til den gode pyntning

For det første vil personlige midterstykker helt sikkert tilføje et ekstra særligt touch. Ved at inkorporere billeder af den ærede eller betydningsfulde symboler kan man få disse midterstykker til at stråle. Uanset om det er på bordet eller i en vase, vil disse stykker blive husket længe efter, at dagen er slut.

 

En anden måde at pynte et rum på er med balloner! En buket af farvestrålende balloner bundet sammen med bånd er sikker på at få enhver fest til at lyse hurtigt op. Det farvepift, som de bringer ind i atmosfæren, er perfekt til enhver fejring! Man bliver aldrig for gammel til balloner og det giver bare en helt unik og fed energi. Endelig må du ikke glemme at medtage masser af billeder i udsmykningsplanen. Snapshots af den ærede med venner og familiemedlemmer kan placeres rundt omkring i rummet som et minde om denne særlige dag. Print dem ud på karton og sæt et bånd på for at give dem et ekstra touch. Man kan også printe gamle billeder ud af konfirmanden. Det er altid sjovt at se hvor meget de har forandret sig og hvor anderledes de ser ud fra da de var små.

Man skal også huske at gæsterne skal have noget at spise og drikke

En konfirmationsfest bør have et udvalg af forskellige mad- og drikkevarer, så alle kan være tilfredse. Det er vigtigt at sørge for sunde snacks samt retter, der er sjove og fornøjelige som f.eks. fingermad. Overvej at sørge for frisk frugt, grøntsagsbakker, dips, sandwiches og andre ting, der nemt kan deles med vennerne. Til drikkevarer kan du overveje at tilbyde kaffe, te, juice og andre ikke-alkoholiske drikkevarer. For dem, der gerne vil have alkoholholdige drikkevarer, kan du lave signaturcocktails eller mocktails med festlige dekorationer som f.eks. farverige paraplyer eller hvirvler af frugtsaft eller sirup. Derudover er det altid en god idé at have vin og øl til rådighed for de myndige gæster. Endelig må du ikke glemme desserten! Tilbyd desserter i mundrette størrelser såsom cupcakes eller minidesserter, så gæsterne kan nyde dem uden at føle sig for mætte bagefter.

Man skal heller ikke overkomplicere tingene

Afslutningsvis kan indretning til en konfirmationsfest være enkel og mindeværdig. Med nogle personlige midterstykker, balloner, fotos og lækker mad og drikkevarer kan du skabe et miljø, der vil begejstre dine gæster og få konfirmanden til at føle sig speciel. Så vær kreativ med dekorationer og hav det sjovt! Det vigtigste er at du gør hvad du har lyst til. Det er ikke altid one size fits all når det kommer til at fejre noget.