Det bedste babyudstyr fra Filibabba

Det bedste babyudstyr fra Filibabba

11. juni 2021 0 Af admin

Når man skal have en lille i familien, så er der rigtig meget babyudstyr man skal anskaffe sig. Samtidig er det også vigtigt, at finde noget af det babyudstyr, der er godt for dit barn og bestemt ikke er skadeligt. Hos Filibabba kan du shoppe løs, uden du skal være bekymret for at nogle af produkterne er skadelige for dit barn.

Filibabba tilbyder babyudstyr i den absolut bedste kvalitet, hvor både barnets sikkerhed og miljøet har været i højsædet, når hvert eneste produkt er blevet skabt. Derfor kan du også med ro i sindet købe dit babyudstyr fra Filibabba, som dit barn med sikkerhed ikke vil blive skadet af at være i nærheden af. På www.littlehappy.dk/filibabba finder du et bredt udvalg, af Filibabba babyudstyr. 

Det mest populære babyudstyr fra Filibabba

Der er ingen tvivl om, at Filibabba tilbyder lidt af hvert, når det kommer til babyudstyr. Derfor er der også nogle af Filibabbas produkter, som er mere populære end andre. Alle Filibabbas produkter er af rigtig høj kvalitet, så du kan være sikker på at have dit babyudstyr i rigtig mange år, uden du skal være bange for at det går i stykker. Med Filibabba babyudstyr slipper du for hele tiden at skulle skifte dit udstyr ud, det er nemlig skabt til at blive brugt. De mest populære produkter fra Filibabba er:

  • Filibabba babynest – Filibabba var de første til at skabe en babynest tilbage i 2015 og har sidenhen re-designet babynesten, så den lever op til de sikkerhedskrav der er nu om dage. En Filibabba babynest kan vokse med barnet, fordi den har en funktion der gør, at den kan åbnes i bunden så dit barn kan bruge den længere tid. Samtidig kan kanten også tages af og bruges som sengerand, derfor kan i have glæde af jeres Filibabba babynest i mange år.
  • Filibabba sengetøj – Filibabba har skabt det skønneste sengetøj til både baby og junior. Filibabba sengetøj er 100% økologisk og GOTS certificeret, så dit barn ikke udsættes for nogle former for farlig kemi.
  • Filibabba pusletaske – Med en Filibabba pusletaske får du ikke bare en pusletaske, du får også den helt perfekte mommy bag. Derfor kan du altså have glæde af din pusletaske i rigtig mange år, da du selv kan bruge den når i er færdige med at bruge den som pusletaske.
  • Filibabba ammepude – En ammepude er næsten uundværlig, når den lille skal have mad. Derfor er det en rigtig god idé at vælge en ammepude, som er god for både dig og dit barn. En Filibabba ammepude er skabt i 100% økologiske materialer og vil derfor ikke genere dit barns følsomme hud.

GOTS certificeret babyudstyr fra Filibabba

Hos Filibabba finder du udelukkende GOTS certificerede produkter til børn, fordi Filibabba gerne vil værne om både vores børn og vores planet. Når produkter er GOTS certificeret, så betyder det at alle produkterne har gennemgået en bæredygtig produktion, som har været skånsom både for miljøet, men også for de mennesker der står for produktionen.

En GOTS certificering sikrer gode og sikre arbejdsvilkår får de mennesker, der står bag produktionen, samtidig med at de sikrer at høsten af materialerne ikke skader miljøet. På den måde kan du have god samvittighed, når du køber babyudstyr fra Filibabba.